(Poistunut julkaisusta)

Etsimme tuloksentekokykyistä aluejohtajaa Kuopioon
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Etsimme tuloksentekokykyistä aluejohtajaa Kuopioon

Aren aluejohtajana johdat ja kehität Kuopion yksikön liiketoimintaa. Tavoitteenasi on strategian mukaisesti alueesi kannattava kasvu ja korkea asiakastyytyväisyys. Lisäksi olet vastuussa asiakas- ja myyntityöstä, kannattavasta operatiivisesta toiminnasta sekä liiketoiminnan kehittämisestä alueellasi. Tehtävässäsi raportoit liiketoimintajohtajalle ja olet osa Itä-Suomen liiketoiminnan johtoryhmää.

Jotta menestyisit tehtävässäsi parhaalla mahdollisella tavalla, odotamme että:

• sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vankkaa kokemusta ja näyttöä
menestyksellisestä yksikön johtamisesta.
• tunnet Kuopion ja sen lähialueen asiakkaat ja verkostot
• sinulla on kokemusta myynnistä, sen johtamisesta ja asiakkuusjohtamisesta.
• omaat hyvät esimies-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä paineensieto- ja
päätöksentekokykyä
• sinulla on talotekniikka-alalle soveltuva tekninen tausta
• sinulla on myös analyyttinen ja järjestelmällinen työskentelytapa.
• olet aktiivinen, jämäkkä ja tuloksentekokykysi on vahva.

Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikka-ammattilaisten työnantaja, jonka palveluksessa voi viihtyä pitkään ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä mielestämme työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Arvostamme ammattitaitoa, luotettavuutta ja avointa tapaa toimia.

Mikäli näet itsesi osana työyhteisöämme, hae paikkaa osoitteessa www.are.fi/tyopaikat 5.10.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Vesa Hakkarainen puh. 040 300 5181, tai sähköpostilla vesa.hakkarainen@are.fi.