(Poistunut julkaisusta)

Etsimme trukilla-ajotaitoisia varastotyöntekijöitä
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle trukinajotaitoisia terminaalityöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin

 

Työ pitää sisällään lähtevän ja saapuvan rahdin käsittelyä ja tarvittaessa päätetyöskentelyä. Siirreltävät tavarat ovat sen verran isoja, että trukilla ajo on välttämätöntä.

 

Tehtävän hoitaminen edellyttää erityisesti reipasta ja innostunutta asennetta uusia työtehtäviä kohtaan. Eduksi katsomme trukinajotaidon lisäksi myös joko varastoalan-/muun soveltuvan koulutuksen tai työkokemuksen varastotehtävistä. Tässä työssä tarkka ja huolellinen työote on myös tärkeä. Olethan tiimityöntekijä, jolta hoituu asiakaspalvelu niin sisäisille kuin ulkoisillekin asiakkaille. Työn luonteen vuoksi hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan työssä.

 

Työt ovat osa-aikaisia ja työt sopivat esimerkiksi erinomaisesti opiskelijalle. Työvuorot sijoittuvat seuraavasti, klo 5-13:30, 13:30-22 ja 22-6:30. Toivomme hakijalta mahdollisutta työskennellä kaikissa vuoroissa.

 

Työt alkavat syksyn mittaan. Kannattaa hakea paikkaa jo nyt, sillä valinnat tehdään hyvissä ajoin. Hae paikkaa Adeccon nettisivuilla, liitä mukaan CV ja kerro hieman aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä puh: 0405753208.