(Poistunut julkaisusta)

Etsimme tekstiilialan tuotantotyöntekijää
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakasyrityksellemme työtä pelkäämätöntä tekstiilialan tuotantotyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen.
 
Työ sisältää enimmäkseen erilaisten mainostekstiilien painatustyötä. Työntekijällä on kuitenkin mahdollisuus osaamisensa mukaan osallistua muihinkin monipuolisiin tehtäviin yrityksen tuotteiden, asiakaspalvelun ja visuaalisen ilmeen suunnittelun parissa.
 
Pystyäksesi suoriutumaan työtehtävistä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa, joustavaa asennetta ja ehdotonta tunnollisuutta. Tuotantotyössä on tärkeää myös tavoitteellisuus, ahkeruus ja tarkkuus. Eduksi tätä tehtävää ajatellen on, jos olet aidosti kiinnostunut tekstiileistä, sinulla on kokemusta ompelusta tai vaatealalta.
 
Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsuhteen, mutta tämän jälkeen saattaa olla mahdollisuus myös vakinaistumiseen. Arvostamme siis halua ja kykyä sitoutua työhön pidemmäksikin ajaksi.
 
Lisätietoja työpaikasta antaa Susanna Kytöharju Adeccolta: p. 040 182 6540 tai susanna.kytoharju@adecco.fi. Jos kiinnostuit, jätä pikaisesti hakemuksesi ja CV:si Adeccon sivuilla osoitteessa www.adecco.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten nopeus on nyt valttia. Viimeinen hakupäivä on 18.3.2018.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa