(Poistunut julkaisusta)

Etsimme Teknikkoa vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomeen!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Oletko ratkaisukeskeinen asiakaspalvelija, jolla on myynnillinen ja tuloksellinen ote toimintaan? Onko sinulla mekaniikka sekä sähkötekniikka hallussa ja haluatko päästä työskentelemään hyvinvointialan parissa? Etsimme asiakkaallemme Teknikkoa vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Teknikkoa Etelä-Suomeen.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Qicraft Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluu Technogym-laitteistojen asennukset, huollot ja vikakorjaukset pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Työtäsi aikataulutetaan toimistolta käsin, mutta pääosin työskentelet itsenäisesti vastaten alueesi asiakkaiden huoltopalveluista. Qicraft tarjoaa ammattimaisen tiimin tuen ja ISO9001-laatustardardin mukaisen toiminnan avulla tehtävän hoitaminen on selkeää ja mielekästä. Tulet saamaan kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä osaamista sähkötekniikasta/elektroniikasta sekä myös ymmärrystä ohjelmistojen konfiguroinneista. Ideaalihakijallamme on asiakaspalveluhenkinen ja asiakaslähtöinen sekä tuloksellinen ja myynnillinen toimintatapa. Lisäksi tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja sekä oppimiskykyä. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää myös suomen ja englannin kielen osaamista. Tehtävä sisältää myös matkustamista, joten edellytämme myös B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Sähkötekniikan/elektroniikan tai mekaniikan osaaminen
* Asiakaspalveluhenkinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa
* Hyvät tietotekniset taidot sekä kyky oppia uutta
* Suomen ja englannin kielitaito
* B-luokan ajokortti sekä matkustusvalmius


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Etelä-Suomen alue, johon kuuluu pääkaupunkiseutu ja Itä-Uusimaa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Qicraft on johtava italialaisen Technogym kuntosalilaitteiden sekä ainutlaatuisten palvelukeskeisten ratkaisujen toimittaja pohjoismaissa sekä Virossa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme investoimaan kannattavaan liiketoimintaan ja tuottaa parhaat ja toimivat palvelut terveyden, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa kaikkeen, mitä teemme. Haluamme rakentaa pitkäkestoisia asiakassuhteita sekä yhteistyökumppanuuksia keskittyen huippuosaamiseen, asiakasarvoon, laatuun ja tulevaisuuden tarpeisiin. Qicraft tarjoaa ratkaisuja laajasti eri segmenteille: liikuntakeskukset ja kuntosalit, kuntoutus, yritysliikunta, hotellit, kylpylät, urheiluseurat ja urheilutalot sekä kotikuntoilu. Vankalla kokemuksella ja laajalla hyvinvointialan tietämyksellä, tavoitteenamme on saada yhä enemmän ihmisiä elämään terveämpää ja tasapainoisempaa elämää.