(Poistunut julkaisusta)

Etsimme teitä, taloushallinnon ammattilaiset!
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Palkanlaskija, kirjanpitäjä, taloushallinnon assistentti, pääkirjanpitäjä, assistant controller – kaipaatko uusia tuulia, vauhtia urallesi tai puhtaasti vain kiinnostavaa työpaikkaa? Etsimme nyt asiakkaillemme, niin pk-yrityksille kuin kansainvälisillekin toimijoille, osaajia Turun seudulla. Jatkahan skrollaamista, niin kerromme lisää!

Turun seudulla työmarkkinat sen kun kasvavat!

Taloushallinnon toimialan yritysasiakkaamme ovat vailla tekijöitä ja me Baronalla riennämme apuun! Etsimme nyt erityisesti palkanlaskijoita, kirjanpitäjiä, assistentteja, pääkirjanpitäjiä ja assistant controllereita sekä määräaikaisiin, että toistaiseksi voimassa oleviin asiakkaidemme tarpeisiin, niin Baronan, kuin asiakkaidemme palkkalistoille. Voit olla taustaltasi kiven kova ammattilainen, vastavalmistunut, alan vaihtaja tai jotain näiden kaikkien väliltä, kuitenkin niin, että sinulla on jo hieman kokemusta taloushallinnon ja/tai laskennan tehtävistä. Erityisen kiinnostuneita olemme taloushallinnon tradenomin tai KTM-tutkinnon suorittaneista osaajista.

Mikäli tunnistat itsesi edellä mainituista luonnehdinnoista ja lisäksi kuvailisit itseäsi työhakemuksessa vielä oppimishaluiseksi, tarkaksi, oma-aloitteiseksi sekä motivoituneeksi laskennan osaajaksi, niin saat rekrytoijamme hyppimään silkasta ilosta! Laita siis hakemusta jo vaikka tänään, jos tämä sai sinut innostumaan!

Emme tällä kertaa etsi vain yhdelle asiakkaallemme osaajaa, vaan useammille asiakkaillemme tekijöitä, erilaisiin työrooleihin. Klikkaamalla alhaalta Hae-painiketta sinulle avautuu siis monenlaista mahdollisuutta ja taatusti kehittymisen ja uuden oppimisen polkuja, puhumattakaan uusista työkavereista!

Kerro meille avoimessa hakemuksessasi osaamisestasi, ammatillisista tulevaisuuden toiveistasi ja minkälaisesta taloushallinnon/laskennan työstä olet kiinnostunut. Kuulemme myös mielellään käytettävyydestäsi; oletko kiinnostunut kokoaikaisesta, osa-aikaisesta tai määräaikaisesta vai pitkäkestoisesta työsuhteesta.

Tuomme yhteen tekijät ja työn. Sinä olet meille tärkeä!

Tutustu Baronalaiseen tekemiseen täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=j76SKQ1TqYI