(Poistunut julkaisusta)

Etsimme sinua Asiakasneuvoja!
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Etsitkö työtä asiakaspalvelun parissa, joka on samalla joustava, vastuullinen ja missä pääset kasvamaan sekä kehittymään? Mikäli vastasit näihin kyllä, etsimme sinua!

Asiakkaamme Visma Solutions Oy etsii kokoaikaista ja vakituista työntekijää, pieneen mutta dynaamiseen asiakaspalvelutiimiinsä Helsingin ydinkeskustaan. Työaika sijoittuu arkipäiviin ja toimistoaikoihin. Työ alkaa syyskuun aikana kattavalla perehdytyksellä. Barona toimii rekrytointikumppanina ja työsuhde solmitaan Visma Solutions Oy:n kanssa.

Tehtäväsi on monipuolinen ja pääset ratkaisemaan asiakkaiden erilaisia haasteita Visma Sign -allekirjoituspalvelun chatissa, puhelimessa ja sähköisissä kanavissa. Tehtävänäsi on aktiivisesti päivittää asiakasohjeitamme sekä luoda FAQ-osio asiakkaillemme. Sinulla on tärkeä rooli olla mukana kehittämässä tukiportaalimme sisältöä ja tuomassa uusia ideoita Visma Sign -hallintatyökalun eteenpäin viemiseen.

Asiakasneuvojat ovat yrityksen kantava voima

Toivomme löytävämme oma-aloitteisen, asiakaspalveluhenkisen ja itseohjautuvan henkilön tiimiimme. Tehtävä on ajoittain hektinen mutta silloinkaan et pysähdy, vaan saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa. Itsenäisesti tehtäväkentästä huolimatta, uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Toimintaamme ohjaa vapauden ja vastuun kulttuuri

Etsimme joukkoomme tekijää joka uskaltaa heittäytyä ja tarttua toimeen. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan tuemme sinua ja tavoitteenamme on kasvattaa sinusta huipputekijä!

Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Luonnollisesti tarjoamme modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Visma Solutions Oy on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Enää et malta olla laittamatta hakemusta, joten vakuuta meidät! Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Baronan Piian ti-to klo 9-11 välisenä aikana. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.