Etsimme ravintolatyöntekijää
Barona Horeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2022

Hei sinä reipas ravintola-alan alkaja tai konkari! Jos kaipaat aktiivisia päiviä elämääsi, nyt kannattaa hakea.

Koetko omaksesi sanat reipas, ahkera ja iloinen ravintolatyöntekijä? Löytyykö sinulta rempseä asenne ja ilo palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella asenteella? Löytyykö sinulta jonkin verran kokemusta keittiötöistä tai ravintola-alalta? Hygieniapassi sinulta täytyy löytyä taskusta. Anniskelupassi ei ole pakollinen, mutta eduksi.

Haemme nyt Kuopioon ja lähiympäristön asiakasyrityksiimme ravintolatyöntekijöitä.

Toivomme, että ravintolamaailma on sinulle jo jollainlailla entuudestaan tuttu ja hakemasi työnkuva hallussa, etkä pelkää fyysistä ja hektistä työtä.

Työvuorot painottuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin, joten työt sopivat oman työn tai opiskelun oheen. Töitä on tarjolla plokkarista kokkiin, baarityöntekijästä pikaruokatyöntekijään.

Laita hakemusta rohkeasti tulemaan!

Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa.

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Barona välille. Laitahan hakemusta tulemaan heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sinut haastatteluun.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541246
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 20.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (eveliina.lehto (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0505770766 (ma-pe klo 9-15)
  • Sijainti: Kuopio