(Poistunut julkaisusta)

Etsimme PAINELAITEHITSAAJIA Valmetille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin-, ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetilla on yli 200 vuoden teollisuushistoria, ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 3,3 miljardia euroa.

 

Etsimme Valmetin toimipisteeseen Lapualle useita ammattitaitoisia PAINELAITEHITSAAJIA.

 

Hakijoilta odotamme vahvaa kokemusta paineenalaisen putkiston TIG-hitsaamisesta (ruostumaton/duplex), painelaitevalmistuksen ja painelaitehitsauksen tuntemusta ja kokemusta erilaisista hitsausprosesseista. Odotamme valmiutta työskennellä myös muissa tuotannon tehtävissä ja piirustusten lukutaitoa.

 

Työ on vuorotyötä. Toivomme myös voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Työkielet ovat suomi tai englanti.

 

Tarjoamme kokoaikaista työtä noin vuodeksi, alkaen syksystä 2019. Työsuhde solmitaan Adeccon ja työntekijän välille, työnteko tapahtuu Valmetin Lapuan toimipisteessä. Pääset osaksi suurta ja vakaata organisaatiota sekä ammattitaitoiset työkaverit ympärillesi.

 

Eduksi katsomme:
- kokemuksen painelaite- ja putkistohitsauksesta
- voimassa olevat hitsausluokat (TIG, MAG, puikko)
- hitsausalan standardien tuntemuksen (EN/ASME)

 

Hakijoiden hitsaustaito varmistetaan työkokeella ennen työsuhteen alkamista.

 

Hakuaikaa on 31.8.2019 saakka, mutta ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa, jos kiinnostuit tehtävästä! Voit myös soittaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultille Susanna Kytöharjulle (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi) ja kysyä lisätietoja.