(Poistunut julkaisusta)

Etsimme ostoreskontranhoitajaa Pohjola Rakennus Oy:lle Tampereelle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Kiinnostaako sinua työskentely ostoreskontran ja taloushallinnon parissa, osana kasvavaa suomalaista rakennusalan yritystä? Etsimme nyt oppimishaluista ja tarkkaa tekijää ostoreskontranhoitajaksi Tampereen keskustaan. Mikäli sinulla on tehtävään sopiva koulutustausta sekä olet jo kerryttänyt hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, saatat olla etsimämme henkilö. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista ostoreskontranhoitajaa Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Pohjola Rakennus Oy.

Pohjola Rakennus Oy on kasvava ja työntekijöiden tyytyväisyyteen panostava yritys, joka on palkittu sekä Kauppalehden Kasvuyrityksenä että Great Place to Work-kilpailussa.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana asiakkaamme taloushallinnon tiimiä tehden kokonaisvaltaisesti eri ostoreskontran tehtäviä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi laskujen noutoa, ohjaamista hyväksyntäprosessiin, tiliöintiä sekä kirjanpidon kirjausten laatimista. Tulet toimimaan osana noin 7 henkilön tiimiä ja tueksesi saat osaavat kollegat.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. merkonomi/tradenomi) sekä ymmärrystä taloushallinnon prosesseista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta. Olet työntekijänä oma-aloitteinen, reipas ja tarkka ja sinulla on positiivinen asenne työntekoa kohtaan. Sinulla on sujuva suomen kielen taito, minkä lisäksi pärjäät myös englannin kielellä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: 37.5 h/vko

Kesto: Keväälle 2021 asti

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 03.06.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen krn01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Pohjola Rakennus Oy Suomi on hyvien naapurustojen rakentaja. Vuonna 1989 perustetulla perheyrityksellä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Yhtiö koostuu omasta maanhankinnasta, hankekehityksestä ja kerrostalotuotannosta. Olemme rakentaneet jo yli 12 000 kotia, jotka sijaitsevat hyvillä paikoilla, ja joiden pohjaratkaisut suunnitellaan ammattitaidolla. Pohjola Rakennus Oy Suomessa työskentelee noin 220 henkilöä.