(Poistunut julkaisusta)

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Vantaalle
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Kaipaatko lisärahaa koulun ohelle? Haluatko extratuloja oman päivätyösi lisäksi?

Etsimme useita varastotyöntekijöitä osa-aikaiseen työhön Vantaalle

Jos olet reipas ja motivoitunut, oppimishaluinen, työtä pelkäämätön sekä logistiikasta/varastotyöstä kiinnostunut henkilö, joka on halukas kehittymään varastoalalla, laita hakemuksesi tulemaan välittömästi. Aikaisempi varastotyökokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta varastoalan ammattilaisen.

Tarjoamme sinulle:

-Joustavat työajat

-TESin mukaisen palkan

-Perehdytyksen työtehtäviin

-Laadukkaat työvaatteet

 

Odotamme Sinulta:

-Haluat oppia uutta ja kehittyä #asenneratkaisee

-oma-aloitteisuutta

-Erinomaista suomen kielen taitoa

-Tiimityöskentelytaitoja

-Täysi-ikäisyyttä

-Sitoutuneisuutta sovittuihin työvuoroihin

Tehtävässä tulet pärjäämään oikealla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla Aviapoliksen juna-aseman läheisyydessä. Työtehtävät vaihtelevat äänikeruusta pakkaamiseen. Mahdollisuutena on kuitenkin kasvattaa omaa osaamistaan oman kehittymisen ja oppimishalukkuuden mukaan. Töitä tehdään arkisin klo 06-22 välisenä aikana, mutta viikonloppu vuoroja on myös tarjolla.  

Tule rakentamaan kanssamme tehokkaasti toimivaa ja laadukasta toimintaympäristöä #asenneratkaisee

Haku päättyy 27.10.2019.  Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään! Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Juha Honkavirta

rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi