(Poistunut julkaisusta)

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Tuusulaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Tuusulaan.

HUOM ! Työtä tehdään vuodenvaihteeseen asti Espoon Kauklahdessa, jonka jälkeen hommat jatkuvat Tuusulassa.

Otathan tämän huomioon hakiessasi työpaikkaa.

Etsimme reippaita ja työtä pelkäämättömiä logistiikasta/varastotyöstä kiinnostuneita henkilöitä asiakaskohteeseemme Tuusulaan. Aikaisempi varastotyökokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta varastoalan ammattilaisen.

Tehtävässä menestyt innokkaalla, oppimishaluisella asenteella sekä hyvällä fyysisellä kunnolla. Olethan myös täysi-ikäinen ja suomenkielentaitoinen. Työtehtävät vaihtelevat keruusta pakkaamiseen. Mahdollisuutena on kuitenkin kasvattaa omaa osaamistaan oman kehittymisen ja oppimishalukkuuden mukaan. Tarjolla on elämäntilanteeseesi sopiva määrä vuoroja. Pääasiassa työtä tehdään arkisin klo 7.00-15.00. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Haku päättyy 13.10.2019.  Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään! Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Rebecca Rintala
Rekrytointiassistentti


rebecca.rintala@transval.fi