(Poistunut julkaisusta)

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä JÄTKÄSAAREEN
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

ETSIMME MOTIVOITUNEITA OSA-AIKAISIA VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ JÄTKÄSAAREEN

Oletko opiskelija? Etsitkö projektiluontoista työtä? Tarvitsetko lisätuloja?

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä nuorekkaaseen ja nykyaikaiseen varastoon, joka sijaitsee huippusijainnilla hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Jätkäsaaressa. Työtehtäviäsi ovat normaalit varaston työt eli esimerkiksi keräily sekä hyllytys.

Tämä varastotyö tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja antaa mahdollisuuden näyttää omat vahvuutesi. Töitä tehdään aamu- , ilta- ja yövuoroissa maanantaista lauantaihin, joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva kellonaika työskennellä. Työt alkavat lokakuussa ja töitä riittää arviolta tammikuuhun asti, osalla mahdollisesti pidempäänkin, mikäli työt hoituvat hyvin ja itse viihtyy. Jokaiselle uudelle työntekijälle järjestetään perehdytys, jotta kaikki on selkeää ja valmista kun sesonki alkaa.

ODOTAMME SINULTA

♦ Oma-aloitteisuutta

♦ Tunnollisuutta ja tarkkuutta

♦ Valmiutta työskennellä JOKO aamu, ilta tai yövuorossa

♦ Erinomaista suomen kielen taitoa

TARJOAMME SINULLE

♦ Laadukkaat työvaatteet

♦ Mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa työympäristössä

♦ Arvokasta työkokemusta

♦ Töitä 3-5 vuoroa viikossa

♦ Kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen

Aikaisempaa kokemusta varastotöistä ei tarvita, mutta reipasta asennetta ja oppimishalua arvostetaan sitäkin enemmän. #ASENNERATKAISEE #TULEMEILLETÖIHIN

Haku päättyy 27.10.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään!

Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Juha Honkavirta 
Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

Lisätiedot puhelimitse arkisin klo 13-15

puh. 040 631 9200