(Poistunut julkaisusta)

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Espoon Kauklahteen
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Espoon Kauklahteen.

Työtä tehdään vuodenvaihteeseen asti Espoossa, jonka jälkeen hommat jatkuvat Tuusulassa.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Etsimme reippaita ja työtä pelkäämättömiä logistiikasta/varastotyöstä kiinnostuneita henkilöitä asiakaskohteeseemme Espooseen. Aikaisempi varastotyökokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta varastoalan ammattilaisen.

Tehtävässä menestyt innokkaalla, oppimishaluisella asenteella sekä hyvällä fyysisellä kunnolla. Olethan myös täysi-ikäinen ja suomenkielentaitoinen. Työtehtävät vaihtelevat keruusta pakkaamiseen. Mahdollisuutena on kuitenkin kasvattaa omaa osaamistaan oman kehittymisen ja oppimishalukkuuden mukaan. Tarjolla on elämäntilanteeseesi sopiva määrä vuoroja. Pääasiassa työtä tehdään arkisin klo 7.00-15.00. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Haku päättyy 29.09.2019.  Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään! Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Juha Honkavirta
Rekrytointikoordinaattori


juha.honkavirta@transval.fi

040 631 9200