(Poistunut julkaisusta)

Etsimme opiskelijoita energiseen Event-tiimiimme!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019
Opiskelijan unelmaduuni nyt tarjolla! Event-tiimiläisen vastuullinen, mutta hauska työ on täydellinen sosiaalista osa-aikatyötä etsivälle. Tarjoamme ympärillesi upean tiimin, liikkuvan ja monipuolisen työnkuvan, sekä lystikästä meininkiä AW-tyyliin. Tutustu rooliin ja nappaa itsellesi hands down hauskin duuni!
KUVAUS
Näin Event-tiimiläisemme kuvailee työtään:

Työssäni osallistun erilaisiin korkeakoulutapahtumiin Academic Workin edustajana. Tapaan uusia ihmisiä ja opastan työnhakuun liittyvissä kysymyksissä, sekä autan heitä löytämään kauttamme sopivia työpaikkoja. Tässä työssä jokainen päivä on inspiroiva ja täynnä mielenkiintoisia hetkiä. Mahtavinta on huipputiimi ja se valtava positiivinen energia, mitä tästä työstä saa! Suosittelen ehdottomasti meidän tiimiä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tapahtumamarkkinoinnista!


TYÖNKUVA
Academic Workin Event-tiimin löytää sieltä, mistä nuoret ammattilaisetkin.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

Edustat Academic Workia hyvin monipuolisissa tapahtumissa ympäri Suomea aina kampusten ständipromootioista rekrytointimessuihin, ja sitseistä approihin. Olemme olleet mukana muun muassa seuraavissa tapahtumissa: Teekkariwappu, Glöggrundan, Aalto Talent Expo, Contact Forum sekä Hämeenkadun appro.

Huolehdit tapahtumien käytännön järjestelyistä: varmistat, että kaikki tapahtuman kannalta oleellinen on mukana, pystytät edustavan ständin yhdessä tiimin kanssa ja huolehdit esimerkiksi jaettavien ruokien/juomien/haalarimerkkien esillepanosta.

Tapahtuman aikana opastat nuoria ammattilaisia työnhakuun ja ammatilliseen kehittymiseen liittyvissä kysymyksissä. Olet AW:n kasvot hakijoiden suuntaan ja siksi elintärkeä osa koko yritystämme.

Olet myös silmämme ja korvamme kentällä. Saamasi palaute tapahtumissa on erittäin arvokasta, ja siten pääset myös mukaan ideoimaan tapahtumamarkkinointia.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?


* Erittäin energiset ja motivoituneet tiimiläiset
* Ainutlaatuisen upean työkulttuurin ja mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksen sisällä
* Merkityksellisen työn, jossa edistät aktiivisesti opiskelijoiden työnsaantia


Annamme sinulle vastuuta ja tuemme tarvittaessa matkan varrella. Palautetta jaamme avoimesti, usein ja molempiin suuntiin, sillä kokemuksemme kertoo, että se on avain niin kehittymisen kuin viihtyvyydenkin kannalta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on toimeen tarttuva asenne, myynnillistä särmää sekä rohkeutta heittäytyä sosiaalisiin tilanteisiin. Olet itseohjautuva, ulospäinsuuntautunut ja jaat positiivista energiaa ympärillesi. Aiempi työkokemus asiakaspalvelusta, promootiotehtävistä tai myynnistä katsotaan eduksi. Myös kokemus opiskelijajärjestötoiminnasta lasketaan eduksi!

Tämän lisäksi:


* Olet alku- tai keskivaiheen korkeakouluopiskelija
* Aikataulusi mahdollistaa osallistumisen tapahtumiin PK-seudulla sekä vaihtelevasti muissa opiskelijakaupungeissa
* Puhut sujuvaa suomea sekä englantia; ruotsi lasketaan eduksi
* Sinulla on B-ajokortti


Lisäksi eduksi katsotaan opiskelu PK-seudulla.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Hakuprosessimme on jatkuva, joten käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:een tai hakemukseesi, sillä otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana.

Aloitus: Marraskuu 2019

Työmäärä: 15-37,5h/kk (tuntimäärään vaikuttaa kausittainen vaihtelu tapahtumien ja messujen määrässä)

Kesto: Vakituinen

Paikka: Keilaranta 4, Espoo

Palkka: Tuntipalkka

Julkaisupäivämäärä: 10.10.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: talentacquisition@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja nykyään meitä on Suomessa jo yli 180 työntekijää. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään - me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Haluathan sinäkin osaksi menestystarinaamme?