(Poistunut julkaisusta)

Etsimme myyntihenkistä avainasiakaspäällikköä pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018
Etsimme myyntihenkistä avainasiakaspäällikköä pääkaupunkiseudulle

Aren avainasiakaspäällikkönä tekemisesi ydin on myyntiprosessin kehittäminen yhteistyössä myynti- asiakkuusjohtajan kanssa. Tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta ja kiinteistöjen ylläpito- ja huoltopalveluiden myynnistä ja laskennasta. Ylläpidät myös asiakassuhteita ja tuotat tarjousmateriaalia. Tehtävässäsi raportoit myynti- ja asiakkuusjohtajalle ja olet osa asiakkuus- ja hankekehitystiimiä.

Jotta menestyisit tehtävässäsi parhaalla mahdollisella tavalla, odotamme että:
• sinulla on vankkaa kokemusta kiinteistöpalveluiden myynnistä ja vahvaa
markkinatuntemusta
• omaat kykyä omaksua ja edelleen kehittää myynnin prosesseja
• sinulla on kykyä ymmärtää liiketoiminnan tarpeet
• omaat hyvät neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
• hallitset tietotekniset perusohjelmat
• sinulla on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
• englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon laskemme eduksesi

Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikka-ammattilaisten työnantaja, jonka palveluksessa voi viihtyä pitkään ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä mielestämme työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Arvostamme ammattitaitoa, luotettavuutta ja avointa tapaa toimia.

Mikäli näet itsesi osana työyhteisöämme, hae paikkaa osoitteessa www.are.fi/tyopaikat 15.6.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja asiakkuusjohtaja Juho Siitonen, puh. 040 300 5418, tai sähköpostilla juho.siitonen@are.fi.