Etsimme myyntiedustajaa liikkuvaan työhön Turun tai Tampereen seudulle Philips Lighting Finland Oy:lle (Signify)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Oletko myynnistä ja menekinedistämisestä kiinnostunut, ulospäinsuuntautunut ja positiivinen henkilö? Haemme nyt Signifylle (entinen Philips Lighting) myyntiedustajaa Turun tai Tampereen seudulle. Tarjolla on monipuolinen ja liikkuva työ kansainvälisessä yrityksessä, joka tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista myyntiedustajaa Turun tai Tampereen seudulle.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Signify. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan tukkukauppiaiden oikeana kätenä sekä työskentelemään myynninedistämisen parissa. Työ sisältää paljon matkustelua ja tapaamisia erikokoisten asiakkaiden kanssa. Saat kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja osana rooliasi tulet myös osallistumaan erilaisten markkinointitoimenpiteiden ja -kampanjoiden käytännön toteuttamiseen.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Matkustamista ja erilaisten asiakkaiden tapaamisia
* Tuotteiden näkyvyyden parantamista jälleenmyyjien keskuudessa
* Jälleenmyyjien kouluttamista ja opastamista
* Markkinointitoimenpiteiden ja -kampanjoiden toteuttamiseen liittyviä tehtäviä
* Itsenäistä työskentelyä kokeneiden kollegoiden ja kansainvälisen tiimin tukemana


Tehtävä sopii asiakaspalveluhenkiselle ja matkustamisesta nauttivalle osaajalle. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä. Suurena organisaationa Signify tarjoaa myös lukuisia kehitysmahdollisuuksia edetä talon sisällä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen (esim. sähkötekniikka tai IT) tai kaupallinen koulutustausta. Ennen kaikkea painotamme asiakaspalveluhenkisyyttä, proaktiivista asennetta sekä kiinnostusta valaistusalaa kohtaan, sillä etsimme pitkäaikaista tekijää kasvamaan talon sisällä. Työssä menestyminen edellyttää myös kykyä oppia ja omaksua uusia taitoja nopeasti sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Matkustamisen ollessa tärkeä osa työnkuvaasi, tarvitset myös ajokortin sekä auton työsi tueksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekninen- tai kaupallinen koulutustausta
* Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot
* Kykyä oppia nopeasti sekä työskennellä itsenäisesti
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
* Ajokortti sekä oma auto käytössä


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Määräaikainen, 2 vuotta

Paikka: Turku tai Tampere, työ on hyvin liikkuvaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.02.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Signify on Philips Lightning-yrityksen (http://www.lighting.philips.fi/aloitussivu#) uusi nimi. Signify on maailman johtava älykkäiden LED-tuotteiden, -järjestelmien ja -palvelujen asiantuntija. Innovaatioiden avulla Signify osoittaa, kuinka suuri vaikutus valolla voi olla elämässämme ja kuinka valo auttaa luomaan parempaa maailmaa.

Yritys on toiminut yli 125 vuoden ajan valaistusalan innovaatioiden ja kehittämistyön edelläkävijänä. Tänä päivänä yritys toimii yli 70 maassa, työllistäen noin 32 000 työntekijää. Signify on itsenäinen yritys, joka irtaantui Royal Philipsistä toukokuussa 2016 - maailmanlaajuinen tuotebrändi on kuitenkin edelleen Philips. Yrityksen virallinen nimi tulee muuttumaan Signifyksi keväällä 2019.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225515
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere