(Poistunut julkaisusta)

Etsimme myynti/asiakkuuspäällikköä Pohjois-Suomen ja Lapin alueelle.
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2018
Haemme MEille myynti/asiakkuuspäällikköä vahvistamaan tiimiämme. Tehtävässäsi vastaat osaltasi StaffPointin uusasiakashankinnasta teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialoilla sekä nimettyjen asiakkuuksien hoidosta. Olet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä myynti- ja asiakkuushankintastrategiaa yhdessä ammattitaitoisten ja innostavien kollegoiden kanssa. Tehtävässäsi vastaat Myyntijohtajalle.

Sijoituspaikkasi on joko Oulu, Kuusamo tai Rovaniemi.


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta alueen liike-elämän tuntemusta, btob kokemusta ja intohimoa uusasiakashankintaan ja asiakkuuksien hoitoon sekä selkeää näyttöä myynnin kasvattamisesta. Ymmärrät myös valtakunnallisen organisaation tärkeyden ja omaat kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa, olet oma-aloitteinen ja aikaansaava myyjä. Aikaisempi henkilöstöpalvelualan kokemus katsotaan eduksi. Englannin kielitaitosi on sujuva suullisesti ja kirjallisesti. Työkielesi on suomi.

Luonteeltasi olet pelkäämätön, nälkäinen, sujuvasanainen ja sosiaalinen vastuunkantaja joka ei pelkää myynnin tuomia haasteita vaan kokee ne mahdollisuuksiksi.


Tarjoamme sinulle

StaffPoint tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, vastuullisen aseman, kilpailukykyisen palkan ja reilun palkkarakenteen jatkuvasti kasvavan, alan menestyjän palveluksessa. Työajat -ja paikka on joustavia. Näköalapaikka jota on harvoin tarjolla.


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta 23.9.2018 mennessä. Hakuprosessista vastaa Myyntijohtaja Pasi Kovanen. Yhteystiedot alla. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse.


Lisätietoja

Pasi Kovanen
StaffPoint Oy
pasi.kovanen@staffpoint.fi