(Poistunut julkaisusta)

Etsimme myynti/asiakkuuspäällikköä Kuusamon talousalueelle
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
Haemme MEille myynti/asiakkuuspäällikköä vahvistamaan tiimiämme. Tehtävässäsi vastaat osaltasi StaffPointin uusasiakashankinnasta teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialoilla sekä nimettyjen asiakkuuksien hoidosta. Olet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä myynti -ja asiakkuushankintastrategiaa yhdessä ammattitaitoisten ja innostavien kollegoiden kanssa. Tehtävässäsi vastaat Myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta alueen liike-elämän tuntemusta, btob kokemusta ja intohimoa uusasiakashankintaan ja asiakkuuksien hoitoon sekä selkeää näyttöä myynnin kasvattamisesta. Ymmärrät myös valtakunnallisen organisaation tärkeyden ja omaat kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa, olet oma-aloitteinen ja aikaansaava myyjä. Aikaisempi henkilöstöpalvelualan kokemus katsotaan eduksi. Englannin kielitaitosi on sujuva suullisesti ja kirjallisesti. Työkielesi on suomi.

Luonteeltasi olet pelkäämätön, nälkäinen, sujuvasanainen ja sosiaalinen vastuunkantaja joka ei pelkää myynnin tuomia haasteita vaan kokee ne mahdollisuuksiksi.

StaffPoint tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, vastuullisen aseman, kilpailukykyisen palkan ja reilun palkkarakenteen jatkuvasti kasvavan, alan menestyjän palveluksessa. Työajat -ja paikka on joustavia. Näköalapaikka jota on harvoin tarjolla.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta 3.6.2018 mennessä. Hakuprosessista vastaa Myyntijohtaja Pasi Kovanen. Yhteystiedot alla. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse, pasi.kovanen@staffpoint.fi.