(Poistunut julkaisusta)

Etsimme lakimiestä
Kiinteistölakimies Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Etsimme kiinteistölakimiestä tai lakimiestä, jolla on jo muutaman vuoden työkokemus lakimiehenä työskentelystä, päämääränä erikoistua vaativiin kiinteistölakimiehen tehtäviin ja kehittyä kiinteistöalan erityisosaajaksi. Tarjoamme tehtäviin laajan perehdytyksen sekä jatkuvan koulutuksen. 

Edellytämme ammattitaitoista ja yrittäjämäistä otetta asioiden hoitamiseen sekä kykyä hoitaa itsenäisesti vastuullisia ja kiireellisiä tehtäviä. Työ tehdään pääsääntöisesti Turussa, mutta edellyttää tarvittaessa matkustamista oikeudenkäyntipaikkakunnilla. Arvostamme suoritettua auskultointia, asianajajatutkinnon suorittamista sekä lupaa toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä ja -avustajana. Kokemus riita-asioiden hoitamisesta oikeudessa on eduksesi.

Jos sinulla on oikea asenne työhön ja asiakaspalveluun sekä oma-aloitteinen tapa hoitaa työtehtäviä, sinulla on hyvä mahdollisuus päästä pysyväksi osaksi dynaamista tiimiämme hoitamaan mielenkiintoisia juridisia toimeksiantoja. Vastuunoton ja ahkeruuden palkitsemme hyvin työsuhde-eduin sekä mahdollisuudella osakkuuteen. 

Jos uskot, että kykenet vastaamaan asiakaslupaukseemme: ”Tunnemme asuntokaupan virheet - osaamme auttaa joka tilanteessa”, lähetä 22.10. mennessä lyhyt hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoivomuksineen ja CV osoitteeseen: info@kiinteistolakimies.fi 

Etsimme myös lakimiesyrittäjiä laajenevaan verkostoomme. Tutustu järjestämäämme koulutukseen: https://www.uef.fi/fi/web/aducate/-/kiinteistolakimies

Etene juristin urallasi ja ilmoittaudu! Koulutuksen jälkeen Sinulla tai yritykselläsi on mahdollisuus liittyä osaksi laajempaa kiinteistölakimiesyhteisöä. Tarjoamme laadukkaan Kiinteistölakimies-brändin asiakkaineen, jatkuvan koulutuksen sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti kiinteistölakimiehenä.

Tiedustelut myös puh. 020 752 8400 / Henri Alinen