(Poistunut julkaisusta)

Etsimme kokoaikaista Levyseppähitsaajaa Järvenpäähän
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018Työn kuvaus:
  Etsimme nyt asiakkaallemme Jarparo Oy:lle levyseppähitsaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on määräaikainen ja kestoltaan 12 kuukautta. Kyseessä on vuokratoimeksianto ja työskentelisit kauttamme Jarparo Oy:llä. Työsuhteen aikana on mahdollisuus keskustella jatkosta tai siirtymisestä asiakkaan omille kirjoille.

Voit olla alan rautainen ammattilainen tai juuri koulusta valmistunut tulevaisuuden ammattilainen. Tässä tehtävässä edellytämme alan koulutusta sekä kokemusta MAG-, TIG - tai jauhekaari hitsauksesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ja positiivista asennetta.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Levyseppähitsaajana paperin jälkikäsittelykoneiden parissa.  Työtehtäväsi ovat monipuoliset ja ne määräytyvät omien taitojesi ja mielenkiintosi mukaan, mutta painottuvat kuitenkin hitsaukseen. Muita mahdollisia tehtäviä voivat olla esimerkiksi kokoonpano ja koneistus.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mukavan ja ammattitaitoisen työporukan. Töitä tehdään tällä hetkellä yhdessä vuorossa, mutta edellytämme mahdollisuuden tehdä töitä myös kahdessa vuorossa. Jos kiinnostuit lähetä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo haku aikana. Lisätietoja antaa Adeccon Jarkko Rissanen jarkko.rissanen@adecco.fi / 040 630 7467
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Levyseppähitsaaja


Sijainti:  JÄRVENPÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Jarkko Rissanen


Toimipaikka:  Hyvinkää