(Poistunut julkaisusta)

Etsimme kokeneita IT-projektihallinnan ammattilaisia
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Olitpa sitten kokenut projektipäällikkö, Scrum Master tai Product Owner, seuraavaa projektia ei tarvitse enää etsiä yksin.

Ammattitaitoinen projektihallinta on edellytys projektin onnistumiselle. Kokeneille osaajille on kysyntää markkinassa, mutta uuden projektin löytyminen käy helposti työstä. Meidän tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään ne projektit, jotka saavat taitosi parhaiten esille.

Haemme it-projektihallinnan ammattilaisia. Sinua odottavat mielenkiintoiset projektit käyttäjäystävällisten, uusien digitaalisten palveluiden luomisen ja käyttöönoton parissa sekä digitalisaation mahdollistajana asiakkaillamme. Toimenkuvassasi tulet työskentelemään esimerkiksi projektipäällikkönä tiiviissä yhteistyössä sekä liiketoiminnan että teknisen tiimin kanssa. Mahdollistat projektien ketterän etenemisen sekä tuloksien syntymisen näyttäen esimerkkiä omalla toiminnallasi. Viet myös digitalisaation vaatimaa asennemuutosta läpi organisaatiossa.

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla:

  • Aikaisempaa kokemusta projektinhallinnasta ja isoista IT-hankkeista.
  • Kokemusta työtehtävistä kuten Projektipäällikkö, Scrum Master, Product Owner tai Team Leader. Menetelmät kuten Scrum, Kanban, Lean tai SAFe ovat sinulle tuttuja, samoin erilaiset projektinhallintaviitekehykset kuten PRINCE2 tai IPMA.
  • Kokemusta sovelluskehityksestä ja/tai palveluliiketoiminnasta.
  • Hyvät kommunikaatiotaidot ja kokemusta muutoksen johtamisesta ja läpiviennistä.
  • Proaktiivinen työskentelyote ja hyvä meininki.

Etsimme ongelmanratkaisijoita, jotka ovat kiinnostuneita uusista teknologioista ja sen tuomista mahdollisuuksista. Tiimipelurina nautit työskentelystä alansa huippuosaajien parissa ja haluat kehittää asiantuntijuuttasi haastavissa projekteissa. Sinulta löytyy myös oma-aloitteisuutta, pilkettä silmäkulmasta sekä rohkeutta toimia tulevaisuuden uudistajana ja asioiden eteenpäin viejänä.

Lue lisää Projari.fi ja hae mukaan!