(Poistunut julkaisusta)

Etsimme kehittämishaluista sähkötarjouslaskijaa pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018
Etsimme kehittämishaluista sähkötarjouslaskijaa pääkaupunkiseudulle

Aren sähkötarjouslaskijana tekemisesi ydin on tarjouslaskennan massoittelu- ja hinnoittelutehtävät uudisrakentamisen sähköyksikössä, jossa laskettavat kohteet ovat pääosin Suomen suurimpia infra- ja toimitilarakentamisen hankkeita. Tehtävässä osallistut aktiivisesti myös hankkeen aloitus- ja toteutusvaiheen prosesseihin yhdessä projektipäällikön ja hankinnan kanssa sekä pääset kehittämään laskennan ohjelmistoja sekä sähköisen laskennan työkaluja ja prosesseja. Raportoit yksikönpäällikölle ja olet osa suurempaa LVIS-laskentatiimiä.

Jotta menestyisit tehtävässäsi parhaalla mahdollisella tavalla, odotamme että:
• sinulla on insinöörin tai -teknikon koulutus
• omaat teknisten piirustusten lukutaitoa
• sinulla on usean vuoden työkokemusta tarjouslaskennasta
• omaat teknisen ja taloudellisen ajattelutavan
• sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet
• Broker-ohjelmisto-osaamisen laskemme eduksesi

Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikka-ammattilaisten työnantaja, jonka palveluksessa voi viihtyä pitkään ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä mielestämme työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Arvostamme ammattitaitoa, luotettavuutta ja avointa tapaa toimia.

Mikäli näet itsesi osana työyhteisöämme, hae paikkaa osoitteessa www.are.fi/tyopaikat 17.8.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ville Vilska, puh. 040 300 5719, tai sähköpostilla ville.vilska@are.fi.