(Poistunut julkaisusta)

Etsimme kahta uutta Account Manageria B2B-myynnin pariin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Minkä tahansa lajin huipuksi yltäminen vaatii kovaa treeniä, paljon toistoja ja osaavan valmentajan. Me Academic Workilla tiedämme, että sama ideologia pätee myös B2B-myynnissä. Me luomme puitteet menestyä tarjoamalla sinulle kaiken tarvittavan, mitä huippumyyjänä loistamiseen tarvitset. Se, miten niitä hyödynnät, on sinusta itsestäsi kiinni. Tuloksia syntyy vain toistojen kautta lajissa kuin lajissa - myös B2B-myynnissä.
KUVAUS
Etsimme osaavaan ja kovaa tulosta takovaan myyntiorganisaatioomme niin aloittelevia kuin kokeneempiakin B2B-myyjiä. Sinun ei tarvitse olla valmis paketti voidaksesi loistaa meillä, mutta sinulta on löydyttävä motivaatiota oppia ja sinnikkyyttä jaksaa ajoittain raskasta, mutta sitäkin palkitsevampaa työtä.

Olen aina nauttinut työskentelystä muiden ihmisten kanssa. Account Managerina saan tavata uusia ihmisiä päivittäin. Minulla on vahva halu näyttää itselleni ja muille mihin pystyn ja tuntuu, että tämä työ on täydellinen siihen.
Silja, aloitti Account Managerina elokuussa 2018.

Vauhtimme on päätähuimaava ja kasvumme kovaa. Viime vuonna liikevaihtomme kasvoi 48 % ja nykyään meitä on Suomessa jo lähes 200 työntekijää. Emme pelkää sanoa ääneen, että tähtäämme korkealle ja aiomme rikkoa 100 miljoonan euron liikevaihdon rajapyykin vuonna 2022. Suuntamme on oikea, mutta maaliin on vielä matkaa.

Tarjoamme kattavan myyntikoulutuksen ja jatkuvan tuen asiakasportfoliosi kasvattamiseen ja asiakassuhteiden johtamiseen. Asetamme kunnianhimoisia tavoitteita ja palkitsemme sekä tuloksista että aktiivisuudesta avokätisesti. Account Managerinamme sinulla ei ole palkkakattoa.

Lisäksi tarjoamme


* 1 vkon ylimääräisen palkallisen loman joka vuosi
* Ei palkkakattoa! Meillä voit tienata niin paljon, kuin pystyt.
* Motivoivat työsuhde-edut menestyksen tueksi, kuten lounas- ja virike-edun ja wellness-keskuksen maksutta käyttöösi
* Osakkeiden ostomahdollisuuden
* Intensiivinen startti myyntialalle: Account Managerina rakennat paitsi asiakasverkostoamme myös ammatillista verkostoa itsellesi.
* B2B Sales Programin, joka antaa eväät tehokkaaseen prospektointiin, buukkaamiseen, myyntineuvotteluihin ja clousaamiseen, sekä asiakassuhteiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.
* Hyvin strukturoidun myyntiprosessin ja toimivat työkalut
* Jatkuvan koulutuksen ja loistavat urakehitysmahdollisuudet: tukenasi ovat mm. Team Leaderit, Sales Coachit sekä koko johtomme, joista suurin osa on myös aloittanut uransa meillä Account Managereina.
* Merkityksellisen työn - Account Managerina luot uria nuorille ammattilaisille ja mahdollistat asiakasyritysten kasvun
* Konsultoivan työnkuvan- resursoinnin asiantuntijana autat asiakasyrityksiäsi ymmärtämään ja ratkaisemaan resursointihaasteensa.
* Kiinnostavat ja monipuoliset asiakkaat
* Kasvavan, kehittyvän ja monipuolistuvan toimialan
* Upean työyhteisön, jota ohjaa välittämisellä ja kunnianhimolla kuorrutettu kulttuuri
* Selkeät tavoitteet ja tulokset: meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.


Vaadimme myyjiltämme hyvin aktiivista, vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta - vastineeksi tarjoamme kattavan koulutuksen, kehityspolkuja sekä mahdollisuuden huipputienesteihin.
TYÖNKUVA

* Vastaat omista asiakkuuksistasi sekä niiden kehittämisestä
* Prospektoit ja bookkaat itse omat tapaamisesi
* Tapaat aktiivisesti kasvotusten esimiehiä sekä henkilöstö- että liikkeenjohtoa
* Konsultoit ja tuet asiakkaita heidän muuttuvissa henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan
* Vastaat asiakassopimuksista ja hintaneuvotteluista
* Teet kiinteää yhteistyötä rekrytointipäälliköidemme kanssa


Academic Workin Account Managerina rakennat oman asiakasportfolion alusta asti ja toimit omien asiakkaittesi strategisena kumppanina. Tapaat asiakkaitasi säännöllisesti kartoittaaksesi heidän resursointitarpeitaan. Meillä myyntiä tehdään konsultoivalla otteella, mikä tarkoittaa, että pyrit jatkuvasti paitsi tunnistamaan haasteita, myös ratkaisemaan niitä rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme avulla. Lisäksi pääset kartoittamaan kokemusta IT-osaamisen myynnistä sisaryhtiömme Academyn palveluiden avulla. Asiakaskohtaamisten keskiössä on halu auttaa asiakasyritystä kasvamaan kunnianhimoisten korkeakoulutettujen nuorten ammattilaisten voimalla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Opinnot paketissa
* B-ajokortti
* Sujuva suullinen ja kirjallinen sekä suomen että englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on lisäksi:


* Rohkea - heittäydyt mielelläsi epämukavuusalueellesi, koska siellä pääset kehittymään
* Tavoitteellinen - tulosten takominen saa adrenaliinisi virtaamaan
* Kunnianhimoinen - asetat rimaa jatkuvasti korkeammalle
* Sosiaalisesti älykäs - hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainroolissa myyjän työssä


Soveltuvuustestit toimivat hakemuksenasi.

Pitkä kokemuksemme B2B-myyjien coachina on todistanut, että AW:n Account Managerille ei ole muottia. Jotta yksikään nykyinen tai tuleva huippumyyjä ei menisi sivusuun, käytämme rekrytoinnin alkuseulana soveltuvuustestejä.

Täysin tätä hakuamme varten räätälöidyt testit mittaavat potentiaaliasi menestyä B2B-myyjän roolissa - taustasta viis.

Testien suorittaminen vaatii keskittymistä ja kestää maksimissaan 30 minuuttia. Varmista siis, että sinulla on kunnolla aikaa testejä varten, jotta unelmaduunisi ei tyssää ajan tai keskittymisen puutteeseen. Pääset tekemään testit "Hae tästä" -linkistä! Käymme hakijoita päivittäin läpi ja kontaktoimme uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista.

Muuta tietoa


* Aloitus: 02.03.2020
* Kesto: Vakituinen, Kokoaikainen
* Sijainti: Keilaranta 4, 02150 Espoo
* Palkka: Pohja + provisio + bonukset (ei palkkakattoa)
* Yhteyshenkilö: Talent Acquisition Manager Alina Kurppa
* Hakuaikatteeseen talentacquisition@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Academic Workin palveluista, työpaikoista ja kulttuurista löydät lisää tietoa kotisivuiltamme www.academicwork.fi ja lisätietoa tehtävästä löydät osoitteesta www.paikkaparhaalle.fi.