Etsimme Junior .NET ohjelmoijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020
Oletko vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä tulevaisuuden IT-ammattilainen? Oletko työtä pelkäämätön, kehittymishaluinen ja huumorintajuinen .NET osaaja? Etsimme Junior .NET ohjelmoijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön haettua tehtävää.
KUVAUS
Tarjoamme


* Mukavan ja kannustavan työyhteisön
* Mahdollisuuden kartuttaa ammattimaista ohjelmointiosaamista ilman vankkaa aiempaa ammattikokemusta
* Joustavat etätyömahdolliuudet (jopa puolet työajasta perehdytysjakson jälkeen)
* Todennäköinen rekrytoituminen vakituiseen työsuhteeseen M-Techille vuoden jälkeen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa IT-alan tehtävissä. Tehtävä pitää sisällään ylläpitoa, debuggausta ja kehitystyötä osaamisesi mukaan. Tulet työskentelemään osana ohjelmistotiimiä. Tiimiisi kuuluu osaavien ohjelmoijien lisäksi myös testaajia ja suunnittelijoita. Käytössäsi on yrityksen puolesta kaikki modernin ohjelmistokehitykseen, projektitoimintaan ja ICT-ratkaisuihin tarvittavat tiedot ja välineet.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Ylläpito
* Debuggaus
* Ohjelmistokehitys

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on IT-alan vastavalmistunut tai opintojaan viimeistelevä korkeakouluopiskelija. .NET on teknologiana sinulle tuttu koulun kursseilta sekä omista projekteistasi tai esimerkiksi kesätöistä. Tämän lisäksi hallitset C# teknologian perusteet ja omaat reippaan ja kehittymishaluisen asenteen. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä. Lisääthän hakemukseesi portfoliosi ja/tai GitHub linkkisi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva IT-alan koulutus (mieluiten korkeakoulu)
* .NET osaamista, joko omista projekteista ja koulun kursseilta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
* vähintään perusteet C# teknologiasta
* Työtä pelkäämätön, innokas ja kehittymishaluinen asenne
* Hyvä suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista seuraavista teknologioista: Visual Studio, ASP.NET ja JavaScript. Erityisesti arvostamme osaamista AngularJS, Node, React frameworkeista, joten muistathan mainita näistä CV:ssäsi.

Muuta tietoa


* Aloitus: elokuussa tai syyskuussa sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen jatko todennäköistä
* Sijainti: Vantaa, Tikkurila
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä M-Techin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Mtech Digital Solutions on innovatiivinen teknologiatoimittaja, joka on keskittynyt digitaalisten palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiseen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1372540
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa