(Poistunut julkaisusta)

Etsimme johdon assistenttia Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019
Oletko vahvoilla priorisointitaidoilla varustettu, aktiivinen ja joustava tekijä? Haluaisitko työskennellä monipuolisessa roolissa johtoryhmän assistenttina, osana menestyvää ja kasvavaa konsernia? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme johdon assistenttia perhevapaan sijaisuuden ajaksi Helsinkiin. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista johdon assistenttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan asiakasyrityksemme johtoryhmän assistenttina. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi konsernin toimitusjohtajan kalenterinhallintaa, tapaamisten järjestämistä, johtoryhmän kokouksissa sihteerinä toimimista sekä vieraiden vastaanottoa. Lisäksi hoidat konsernin johtoryhmän kokous- ja matkajärjestelyjä, laskujen käsittelyä, kokouspöytäkirjojen laatimista sekä muita käytännön asioita. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin aina tilanteen vaatiessa. Roolissasi toimit osana HR-tiimiä ja raportoit henkilöstöjohtajalle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän osana menestyvää ja kasvavaa konsernia. Menestyksesi tueksi tarjoamme dynaamisen ja ammattitaitoisen organisaation tuen. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, arvioidulta kestoltaan noin vuoden.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva, esimerkiksi ammattikorkeakoulutasoinen, koulutus. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisesta tehtävistä, mieluiten kansainvälisestä organisaatiosta. Olet työotteeltasi aktiivinen, toimeen tarttuva ja joustava. Viet asiat päätökseen jämäkällä otteella, mutta kykenet myös reagoimaan toisinaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Olet luotettava, järjestelmällinen sekä täsmällinen ja priorisointikykysi säilyy kiireenkin keskellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, vahvoja MS Office-taitoja sekä kykyä omaksua nopeasti erilaisten järjestelmien käytön. Kokemus HR-asioista katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen. Heinäkuussa ei työtunteja, joten on mahdollisuus lomailla koko kuukauden ajan.

Kesto: 12 kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen yritys, jonka toimitilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingissä, noin 20 minuutin matkan päässä keskustasta.