Etsimme ilmanvaihtoasentajaa Nummelaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018Työn kuvaus:
   
Etsimme nummelalaiselle yritykselle ilmanvaihtoasentajaa.

Toivomme sinulta:
   
Toivomme sinulta talotekniikan perustutkinnon ilmanvaihtoasentajan koulutusta ja työkokemusta alan tehtävistä. Sinulta löytyy myös hyvää asennetta, motivaatiota ja halua onnistua työssäsi.

Tehtäviisi kuuluu:
   
Tehtäviisi kuuluu erilaisten kohteiden ilmastointiin liittyvät projektit, joissa rakennetaan toimiva ilmastointi. Kohteet voivat olla joko uudisrakennuksia tai saneerauskohteita. Osaat lukea piirustuksia ja pystyt rakentamaan kuvien mukaisia ilmastointikanavia. Työ on liikkuvaa pääasiassa Lohjan ja Nummelan alueella tehtävää työtä, joten oma auto on lähes välttämätön.

Tarjoamme sinulle:
   
Tarjoamme sinulle aluksi määräaikaisen työn henkilöstövuokrauksen kautta. Tehtävän vakinaistuminen on mahdollista, mikäli työt sujuvat hyvin..
Kaikkiin kysymyksiin vastaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Pirkka Lind +358408210177.

Asiakkaan tehtävänimike:  Ilmanvaihtoasentaja


Sijainti:  NUMMELA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1093309
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: NUMMELA, Avoin