(Poistunut julkaisusta)

Etsimme autoilevaa kesätyöntekijää hoitamaan ulkoalueita
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019
Etsimme vielä yhtä kesätyöntekijää tiimiimme Hyvinkään ja Järvenpään alueelle. Tehtävässä pääpaino on ruohonleikkuussa, mutta on mahdollista, että pääset tekemään myös muita kiinteistöhuollon tehtäviä. 


Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja työ alkaa 15.7. ja päättyy 23.8. Toivomme, että pystyt sitoutumaan työskentelemään koko tämän välin. 


Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä, työturvallisuuskorttia sekä mahdollisuutta liikkua omalla autolla Hyvinkään ja Järvenpään välillä.  

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 16.6.2019 osoitteessa www.iss.fi ja liity iloiseen joukkoomme kesäksi. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -