(Poistunut julkaisusta)

Etsimme aktiivista palvelupäällikköä Ouluun
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018
Etsimme aktiivista palvelupäällikköä Ouluun

Aren palvelupäällikkönä tekemisesi ydin on asiakkuuksien kiinteistöjen tele- ja turvateknisestä huollosta- ja ylläpidosta vastaaminen Oulun seudulla. Tehtävässä toimit asentajien esimiehenä ja organisoit korjaus- ja huoltotöitä. Raportoit asiakaspalvelupäällikölle ja olet osa energistä sekä vahvaa huolto- ja ylläpitotiimiä.

Jotta menestyisit tehtävässäsi parhaalla mahdollisella tavalla, odotamme että:
• sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esim. sähköinsinöörin tutkinto sekä
työkokemusta alalta
• sinulla on osaamista paloilmoitin-, kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmistä
• omaat osaamista ja työkokemusta kiinteistönhoidosta ja ylläpitopalveluista
• toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen
• organisointi- ja esimiestaitosi ovat hioutuneet kokemuksesi myötä
• pystyt vastaamaan itsenäisesti tiimisi toiminnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta

Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikka-ammattilaisten työnantaja, jonka palveluksessa voi viihtyä pitkään ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä mielestämme työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Arvostamme ammattitaitoa, luotettavuutta ja avointa tapaa toimia.

Mikäli näet itsesi osana työyhteisöämme, hae paikkaa osoitteessa www.are.fi/tyopaikat 28.9.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Marko Karttunen, puh 040 300 5510, tai sähköpostilla marko.karttunen@are.fi.