(Poistunut julkaisusta)

ETL-Kehittäjä LTC-Otsolle Espooseen
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

LTC-Otso on CGI:n ja LähiTapiolan yhteisyritys, joka on erikoistunut vakuutusalan ICT-palveluihin. Yritys toimii yhteistyössä maailman viidenneksi suurimman itsenäisen ICT-palveluyrityksen CGI:n kanssa. CGI antaa tekemiselle vankan selkärangan: globaalin toimintaverkoston, joka sisältää 68 000 asiantuntijaa 40 maassa. LTC-Otson visio on olla Suomen halutuin ICT-palveluiden ja liiketoimintaprosesseja tukevien palvelujen toimittaja finanssialalla, joka yhdessä CGI:n kanssa auttaa asiakkaitaan menestymään.

 

Haemme asiakkaallemme LTC-Otsolle 

ETL-kehittäjää Espooseen

Aiemmasta työkokemuksestasi ja uratoiveistasi riippuen roolisi voi olla myös kehitystyötä tekevä ETL-arkkitehti.

Digitalisaation myötä tiedon johtaminen ja tiedolla johtaminen ovat koko ajan tärkeämmässä asemassa, minkä takia myös LTC-Otson tiimi kasvaa jatkuvasti! ETL-kehittäjän tehtävässä pääset kehittämään keskitettyä tietovarastoa ja vastaat datan laatuvaatimusten täyttymisestä sekä datan käsittelystä mielenkiintoisissa vakuutusalan projekteissa. Tehtäviin kuuluu tietovirtojen suunnittelua ja toteutusta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Ymmärrystä tietovarastoinnista ja vähintään parin vuoden kokemusta tietovarasto- ja integraatioratkaisujen rakentamisesta
  • Kokemusta SAS Data Integration Studio 9.4 tai IBM InfoSphere DataStage ETL-työkalujen käytöstä
  • Ratkaisukeskeistä työskentelyotetta ja halua oppia uutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin ympäröimänä. 

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään mahdollisimman pian - viimeistään 18.11.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Recruiter Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.


Lisätietoja Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija- ja esimiestehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.