ETL-Kehittäjä Espooseen
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Sharper on pohjoismainen asiantuntija- ja esimiestehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.


Etsimme ETL-kehittäjää projektitehtäviin vakuutusalan asiakkaallemme Espooseen. Aiemmasta työkokemuksestasi ja uratoiveistasi riippuen roolisi voi olla myös kehitystyötä tekevä ETL-arkkitehti.

ETL-kehittäjän tehtävässä pääset kehittämään keskitettyä tietovarastoa ja vastaat datan laatuvaatimusten täyttymisestä sekä datan käsittelystä mielenkiintoisissa vakuutusalan projekteissa. Tehtäviin kuuluu tietovirtojen suunnittelua ja toteutusta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Ymmärrystä tietovarastoinnista ja vähintään parin vuoden kokemusta tietovarasto- ja integraatioratkaisujen rakentamisesta
  • Kokemusta SAS Data Integration Studio 9.4 tai IBM InfoSphere DataStage ETL-työkalujen käytöstä
  • Ratkaisukeskeistä työskentelyotetta ja halua oppia uutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin ympäröimänä. 

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään mahdollisimman pian - viimeistään 27.1.2020. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Recruiter Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.


Lisätietoja Sharperista

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot