(Poistunut julkaisusta)

ETL-ASIANTUNTIJA, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Kela on monia mahdollisuuksia tarjoava IT-alan työnantaja, jonka IT-palvelukeskuksessa työskentelee noin 700 asiantuntijaa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Lisätietoja kela.fi

 

Kela hallinnoi yhtä Suomen suurinta tietovarantoa ja siten mittayksikköinä käytetäänkin Peta-tavuja gigojen ja teratavujen sijasta. Tietomäärän laajuutta voisi kuvailla tyhjentävästi, että käytössä on tieto meistä suomalaisista ”Ultrasta uurnaan.”

Haemme nyt tähän porukkaan ETL-kehittäjää Töölön palvelukeskukseen tietovarastoinnin ja analytiikan tehtäväalueelle.

Päätyönäsi on ETL-ratkaisujen kehitys (suunnittelu, määrittely, toteutus, testaus ja käyttöönotto) EDW-tyyppisen tietovaraston parissa. Osaamisestasi ja tulevaisuuden kiinnostuksesi kannalta tehtävänkuvaa voidaan muokata seuraavien osa-alueiden suuntaan

-  tietomallinnus ja/tai tietovarastojen arkkitehtuuri
-  master data
-  raportointi
-  business intelligence
-  analytiikka

Olet osa n. 40 hengen tiimiä, jossa on ETL-kehittäjien lisäksi mm. seuraavia rooleja

-  Product owner
-  Scrum master
-  master data osaajia
-  raportoinnin osaajia
-  palveluvastaavaa
-  projektipäällikköitä
-  arkkitehtejä ja
-  mallintajia

Töitä tehdään Scrum/SAFe mukaisesti, tiimin jakaessa itse saamansa tehtävät.

Toivomme sinulta

-  Kokemusta tietovarastoinnista, tietokannoista ja tietomalleista
-  Kokemusta ETL-kehittämisestä
-  Ketterien menetelmien ja käytäntöjen sekä testausautomaation tuntemusta
-  Hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, sekä kykyä sitoutua yhteisesti sovittuihin päämääriin

Arvostamme kokemusta Informatica PowerCenteristä ja soveltuvaa koulutusta, esim. ylempi korkeakoulututkinto tai teknillinen koulutus

Välineosaamisesi on tärkeää, mutta sitäkin enemmän arvostamme oikeanlaista asennetta sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi. Oleellista on, että sinulla on intoa oppia uutta ja tukea tiimiäsi.

Tarjoamme

Kela on luotettava työnantaja kaikkina aikoina ja me pidämme hyvää huolta työntekijöistä. Siitä osoituksena työyhteisön henkilöstökyselyjen arvosanat.

Tarjoamme työpaikan, jossa työn ja yksityiselämän yhdistäminen on joustavaa ja tuemme työntekijöidemme osaamista ja työskentelytapojen kehittämistä mm. koulutuksin.

Kelassa on rento ilmapiiri, erinomaiset työsuhde-edut ja etätyömahdollisuus. Työterveyspalvelut ovat kattavat ja tarjoamme lounasedun. Kulttuuri- ja liikuntaseteleiden lisäksi on tarjolla erilaisia mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa ja kulttuuria yhdessä tai itsekseen. Meillä voit myös itse vaikuttaa urapolkuusi.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi 25.3. mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa Delivery Manager Petteri Paassola, 040 17 55 818 tai petteri.paassola@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.