(Poistunut julkaisusta)

ETELÄ-SUOMEN MEDIA OY - MEDIAMYYJÄ / SANOMALEHTI KESKI-UUSIMAA (KERAVA, TUUSULA, JÄRVENPÄÄ)
HELMITEHDAS OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

MEDIAMYYJÄ – SANOMALEHTI, KESKI-UUSIMAA (KERAVA, TUUSULA, JÄRVENPÄÄ)

 

Tartutko toimeen rohkeasti ja aktiivisesti? Oletko nopeilla hoksottimilla siunattu huipputason B2B-myyjä, joka nauttii kaupanteon tuomasta energiasta? Sinua odottaa pesti mediamyynnin ammattilaisena Sanomalehti Keski-Uusimaan reippaassa ja kokeneessa tiimissä!

 

Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Etelä-Suomen Median Mediamyyjänä toimit sanomalehti Keski-Uusimaan B2B-brändilähettiläänä. Teet aktiivista myyntityötä Keravan, Tuusulan ja Järvenpään alueella ja olet alueen asiakkaille tärkeä päivittäinen kontakti. Tehtävänäsi on kuulostella tarkalla korvalla asiakkaiden tarpeita, ymmärtää heidän liiketoimintaansa ja sen kasvumahdollisuuksia sekä tarjota näitä edistäviä mediaratkaisuja. Sinä mahdollistat asiakkaille juuri oikeanlaisen näkyvyyden! Samalla olet totta kai luomassa virkeää vipinää ja kassan kilinää sanomalehti Keski-Uusimaan mediamyynnille. Toivottavasti sinua innostaakin sekä asiakkaiden että oman kotipesän liiketoiminnan kasvattaminen.

Myyntitiimistä löytyy kavereiksesi alan konkareita, jotka varmistavat, että saat heti kiinni mediamyynnin saloista. Tunnettu brändi ja jatkuvasti kehittyvät tuotteet tekevät myyntityöstä sujuvaa ja motivoivaa. Saat hyvän perehdytyksen tuotteisiin ja toimintatapoihin, joten pääset tarttumaan töihin tehokkaasti.

Työ sisältää asiakkaiden kontaktoimista puhelimitse, sähköisissä kanavissa sekä tietenkin kasvotusten; siellä, missä parhaat kaupat edelleen tehdään. Pestissä tarvitaankin ennakkoluulotonta ja ihmisiä pelkäämätöntä asennetta sekä horjumatonta paineensietokykyä. Mediamyyjän rooliin hyvät lähtökohdat antavat nopeat hoksottimet ja jalat. Reipas palveluasenne, positiivinen fiilis ja hyvät organisointitaidot avittavat myös eteenpäin. Työ on liikkuvaa, joten oma auto on ehdoton.

 

Mitä Etelä-Suomen Media tarjoaa Sinulle:

 • Vakavaraisen ja menestyneen yrityksen työnantajaksi
 • Vakituisen ja vastuullisen B2B-myyntiroolin
 • Loistavan tiimiin sekä lähestyttävän esimiehen tukemaan ja kannustamaan
 • Asiakaskunnan tunteman, luotetun brändin sekä kehittyvät tuotteet myytäväksesi
 • Kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen tuotteisiin ja palveluihin
 • Motivoivat ansaintamahdollisuudet (kiinteä palkkaus + provisio)

Mitä Etelä-Suomen Media odottaa Sinulta:

 • Myynnillistä ja rohkeaa asennetta
 • Näyttöjä myynnistä ja siinä menestymisestä (B2C ja/tai B2B)
 • Aktiivisuutta ja heittäytymiskykyä
 • Nopeaa tiedon omaksumista ja sen hyödyntämistä käytännön tasolla
 • Loistavaa paineensieto- ja organisointikykyä
 • Hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua

 

Kiinnostuitko? Näytä kykysi myynnin huipputekijänä!

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2021 mennessä PDF-muodossa. Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Karhu numerosta +358 44 283 0507 tai sähköpostilla saara@helmitehdas.fi. Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään 2021 aikana.

 

(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy Etelä-Suomen Media Oy:lle.)