(Poistunut julkaisusta)

Etelä-Suomen Lattiapinnoitukselle töihin!
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Etsimme asiakkaallemme Etelä-suomen lattiapinnoitukselle lattioiden pinnoittajaa työskentelemään muun muassa epoksi, polyuretaani ja akryyli lattiapinnoitteiden pariin! Työkohteina ovat esimerkiksi julkistilat, parkkihallit, metroasemat ja muut kestävää lattiaa vaativat kohteet!

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvässä työporukassa päivätyössä, saat mahdollisuuden kehittää ja syventää lattioiden pinnoituksen ammattitaitoasi, ja tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus halusi mukaan päästä työskentelemään reissutöiden pariin. Työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Odotamme sinulta kykyä työskennellä pinnoitustyössä itsenäisesti, ammattilainen sinun ei tarvitse olla, mutta odotamme kokemusta pinnoitteiden levittämisestä ja käsittelystä.

Työskentelet ensin kauttamme kokoaikaisessa määräaikaisessa työsuhteessa, jonka jälkeen rekrytoidut suoraan Etelä-Suomen lattiapinnoitukselle. Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua pidempiaikaiseen työsuhteeseen, työpäivät sijoittuvat päivävuoroon ja työt aloitetaan aamulla n. klo 7:00.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille välittömästi, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedusteluihin vastaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäki sähköpostitse anneli.maki@amiko.fi tai puhelimitse 050 367 0432.