(Poistunut julkaisusta)

Etämyyntitiimin vetäjä
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Oletko energinen, positiivinen ja innostava B2B-myynnin ammattilainen, joka haluaa auttaa tiimiään onnistumaan ja pistää itsensä peliin myynnin kehittäjänä ja erinomaisen asiakaskokemuksen rakentajana? Etsimme nyt uutta vetäjää etämyyntitiimiimme. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Kalasatamassa, mutta työtä voi tehdä osittain myös etänä.

Tässä tehtävässä johdat ja kehität etämyyntitiimiä sekä etämyynnin prosessejamme. Kehität toimintatapoja, olet läsnä tiimiläisten arjessa ja autat heitä onnistumaan omassa työssään. Osallistut myös itse käytännön myyntityöhön. Etämyyntitiimin tehtäväkenttään kuuluu systemaattinen uusasiakashankinta ja myynti olemassa oleville asiakkaille sekä puhelimitse että muita etäkanavia hyödyntäen. Tiimin työtä tukee aktiivinen markkinointikoneisto sekä hyvät työkalut. Omaa osaamistasi pääset kartuttamaan niin kouluttautumalla kuin kollegoidesi tuella. Samalla pääset myös itse jakamaan osaamistasi muille.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme, että sinulla on jo entuudestaan vankkaa osaamista monikanavaisesta myynnistä sekä kykyä ohjata muiden toimintaa valmentavalla otteella. Sinulta löytyy intoa, energiaa, positiivisuutta ja taitoa saattaa omat ideat sekä uudet toimintatavat osaksi arjen työskentelyä. Työskentelet suunnitelmallisesti, siedät myös painetta ja pystyt käsittelemään useita asioita samaan aikaan. Lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, kuten esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto, sekä sujuva suomen kielen taito.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Merja Laitinen (merja.laitinen@lindstromgroup.com, puh. 040 552 3001). Tavoitat Merjan puhelimitse 6.7. klo 9:00–10:30. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 10.7.2020.