Etämyyjä

Media Avenue
Tietoa tehtävästä

Etämyyjän paikat auki Media Avenuella!

Töitä voit tehdä mistä päin maailmaa tahansa. Tarvitset vain toimivan tietokoneen, internetyhteyden sekä sankakuulokkeet.

Palkkaamme maaliskuun aikana etätiimiimme 20 myynnistä ja markkinoinnista kiinnostunutta henkilöä. Teemme yhteistyökumppaneillemme erilaisia helppoja ja kevyitä markkinointiprojekteja.
Teemme hyvinvoinnin asiakaskonsultointeja mm. kosmetiikkaa ja hiustenhoitotuotteita (Nordic HairVita), lisäravinnemyynti (ProElinvoima), lehtimyyntiä (A-Lehdet ja erikoisprojektit mm. sisustus- ja hyvinvointiprojekteja), Otavamedian kanssa aloitimme myös kumppanuuden 1.3.2021. Alkukoulutuksen jälkeen jokainen työntekijämme saa työskennellä siinä projektissa mikä itsestä tuntuu parhaalle!

TEHTÄVÄKUVAUS

Hoidettavanamme on kohdistettuja liidiasiakkaita, jotka ovat tuotteisiin tutustuneet ja niitä jo ostaneet. Emme siis kontaktoi ketä sattuu. Lisäksi modernit työskentelyjärjestelmämme auttavat sinua olemaan erittäin nopea, tehokas ja menestyvä työssäsi!

TYÖSSÄ VAADITTAVAT OMINAISUUDET

Työ vaatii sujuvan suomen kielen taidon. Kaikki muut tarvittavat taidot ovat opittavissa töiden ohella. Tietty on plussaa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta, mutta perusteellisen koulutuksen sekä mentorien avulla valituille hakijoille saadaan luotua tukeva pohja ammattitaidon rakentamiseen.

TARJOAMME

  • Turvallisen tavan kokeilla etätyötä etätyöhön erikoistuneessa yrityksessä.
  • Joustavat työajat, voit tehdä 3:n, 4,5:n tai 6:n tunnin työpäiviä.
  • Asianmukaisen takuupalkan ensimmäisestä päivästä alkaen + alan reiluimman komission ja bonukset.
  • Jatkuvan tuen ja oman etävalmentajan, jotta onnistut varmasti.

Paikat täytetään heti motivoituneiden henkilöiden löydyttyä, joten hae nopeasti!

Hakemukset suoraan: etatyo.info

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 2.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta