(Poistunut julkaisusta)

ET-lehden AD
Sanoma Lifestyle

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme ET-lehden toimitukseen kokenutta graafista suunnittelijaa AD:n äitiysvapaan sijaiseksi. AD:na vastaat uudistuneen ET-lehden ja etlehti.fi:n ulkoasusta sekä nelihenkisen visualistitiimin sujuvasta toiminnasta. Osallistut aktiivisesti lehtien kansikuvauksiin, kuvausten suunnitteluun ja briiffaukseen sekä taittoon.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta AD:n tehtävistä. Sinulla on vahvat näytöt aikakauslehtimaailmasta. Olet ripeä, idearikas ja aidosti kiinnostunut 60-plussille suunnatun ET-lehden sisällön ja ulkoasun suunnittelusta. Päällekkäiset projektit pysyvät hyvin näpeissäsi, ja pidät huolen aikatauluista tiukoissakin tilanteissa. Olet hyvä tiimipelaaja ja sinulla on kokemusta tiimin johtamisesta.

Tarjoamme aitiopaikan 24 kertaa vuodessa ilmestyvän ET-lehden isossa ja innostuneessa toimitustiimissä. Pääset tekemään ja kehittämään kanssamme Suomen suurinta 60-plussien aikkaribrändiä, jonka sisällöt vaihtelevat henkilöhaastatteluista terveys-, matka- ja lifestylejuttuihin. Moderni ja viihtyisä työpisteesi tulee sijaitsemaan Porkkalankadulla Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 27.9. täyttämällä sähköinen hakemuslomake. 

Lisätietoja tehtävästä antaa päätoimittaja Katriina Palo-Närhinen, p. 040 755 0341. Soittoajat ti 18.9. klo 15-16 ja ma 24.9. klo 9-10.