Esports-tuottaja Arctic Invitationaliin
Arctic Invitational

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019
Arctic Invitational
Arctic Invitational on suurin koskaan Suomessa pidetty kilpapelaamisen tapahtuma. Se pelataan 14.9.2019 Hartwall Arenalla ja pelinä toimii CS:GO. Arcticiin kutsutaan kolme kansainvälistä huippujoukkuetta ja yksi suomalainen haastaja pääsee pelaamaan näitä vastaan. Turnauksen palkintopotissa on yhteensä 100 000 €. Tapahtuman järjestää Starsquad Event Oy ja Elisa Oyj.
Toimenkuva
Suomessa järjestetään vihdoin ensimmäinen areenaluokan esports-tapahtuma, Arctic Invitational. VMP on mukana tapahtumassa. Yhteistyön puitteissa haemme tapahtumalle esports-tuottajan, jonka päätyönä on varmistaa tapahtuman onnistuminen. Yksi onnekas pääsee tekemään töitä Suomen suurimman esports-tapahtuman parissa. Yhteistyö Arcticin ja VMP:n välillä avaa duunimahdollisuuksia esportsin parissa ympäri Suomea.

Esports-tuottajana pääset mukaan Suomen suurimman tapahtuman järjestämiseen. Roolisi koostuu markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, sosiaalisen median hallinnoinnista, kumppanituotantosta ja tapahtuman käytännön järjestelyistä. Hyvällä duuniporukalla pääset myös Arcticin edustajana Suomen karsintaturnauksiin edustamaan tapahtumaamme!

Tsekkaa filkka tästä: https://youtu.be/wKy9De1l2Y0
Odotamme sinulta
Asenne ratkaisee, mutta aiemmasta kokemuksesta esportsin parissa on tietysti hyötyä! Ikää emme katso, mutta täysi-ikäinen sinun pitäisi olla. Odotamme sosiaalisen median tietämystä, iloisuutta ja positiivista henkeä!
Koulutus ja työkokemus
VMP:n työntekijät ovat täysikäisiä, mutta usein alle 25-vuotiaita. Täysi-ikäisyys on ainoa vaade.
Muut tiedot
VMP työllistää joka vuosi 14 000 loistotyyppiä mitä erilaisempiin tehtäviin, mille tahansa alalle! Kyseessä on aluksi kolmen kuukauden mittainen määräaikainen sopimus, mutta positiivisella ja aktiivisella asenteella töiden jatkuminen lienee selviö! Nyt hakemuksia tulemaan!

Haastattelemme parhaat hakijat toukokuun lopussa ja työ alkaa heinäkuun alussa! Rohkeasti hakemusta tulemaan! Lisätietokyselyt ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen markkinointi@vmp.fi.

Terveisin,

Arctic Invitational tiimi ja VMP

Tällä samalla hakemuksella haet myös muita VMP:n työpaikkoja. Kentässä "Kerro vielä miksi juuri sinä olisit oikea valinta tähän työpaikkaan" voit perustella, että miksi olisit paras valinta Arcticin tiimiin. Kaikki muut kentät voit täyttää VMP:n tarjoamia paikkoja ajatellen.

Kerro meille myös somessa, miksi sä olisit paras tekemään esportsia hashtagilla #esportsduunia
Kesto
3 kuukautta
Lisätietoja
Ellen Into, markkinointi@vmp.fi, 0504314915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.05.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264232
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ellen Into (markkinointi (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 0504314915
  • Sijainti: Helsinki