(Poistunut julkaisusta)

Espoon Karamalmille ruokapalvelutyöntekijä
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020
Haemme innostavaan joukkoomme NÄLKÄISTÄ RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Espooseen Karamalmin ala-asteelle.

Ruokapalvelutyöntekijänä työnkuvaasi sisältyy muun muassa lisäkesalaattien ja välipalojen valmistamista, asiakaspalvelua, astiahuoltoa ja monia kouluravintolan työtehtäviä. Työskentelet kohteen vastaavan kanssa työpisteessä. Työ on osa-aikainen 6 h/ pv ja työvuorot sijoittuvat klo 7-15.00 välille. Työvuoroja voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle vakituisen osa-aikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi - hymyily on meillä sallittua.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava, asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Hae tehtävään sähköisen järjestelmän kautta 15.3.2020 mennessä. Haethan ripeästi, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote, (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelystä).

Lisätietoja antaa Kohdepäällikkö Katri Mononen arkipäivisin kello 14-15.00 numerosta 040 186 1706 tai katri.mononen@palmia.fi

Miksi Palmia Foods?

Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa.

Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.