ESMI paloilmoitinjärjestelmäasiantuntija Schneiderille
Schneider Electric

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Oletko lähiaikoina pohtinut työsi merkitystä ja kysynyt miksi teet sitä mitä teet? Etsit ehkäpä uutta työtä, jossa toivoisit yhdistyvän merkitykselliset työtehtävät, monipuolisen ja vaihtelevan työympäristön, itsenäisen roolin sekä mukavan ja avoimen työyhteisön?

Mikäli kyllä, ole hyvä ja jatka lukemista, sillä meillä on etsinnässä työntekijä tehtävään, jossa yhdistyvät kaikki yllä mainitut tekijät!

Rekrytoimme nyt suoraan Schneider Electricille vakituiseen työsuhteeseen henkilöä, joka tulee omalla työllään turvaamaan meidän kaikkien arkea – oli kyseessä lapset päiväkodeissa tai asiakkaat ostoskeskuksissa. Vastaamalla kiinteistöjen ESMI paloilmoitinjärjestelmien asennuksista ja kunnossapidosta olet mukana tekemässä meidän jokaisen arjesta turvallisempaa.

Tarjoammekin mahdollisuuden päästä osaksi Schneider Electricin osaavaa tiimiä ESMI paloilmoitinjärjestelmien JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJANA!

Mutta mikä on Schneider Electric ja mitä työssä käytännössä tehdään?

Schneider Electric on maailmanlaajuinen, Ranskasta lähtöisin oleva energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Heidän yli 135 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli sadassa maassa auttaen heitä hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Schneider Electricillä halutaan, että energiaa on kaikkien saatavilla. He luovat teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää. Ennen kaikkea Schneider Electricillä luodaan ja tarjotaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille ja kaikkialla, kehittämällä jatkuvasti yhdenvertaista ympäristöä ja toivottaen ihmiset tervetulleiksi kaikilta elämänaloilta.

Monimuotoisuus onkin olennainen osa Schneider Electricin historiaa, kulttuuria ja identiteettiä, jossa erilaisuutta käsitellään yhdenvertaisuuden näkökulmasta. Schneider Electricillä uskotaan suvaitsevan yrityskulttuurin voimaan, jossa erilaisuus nähdään aina lisäarvona. Yhdessä uskallamme tehdä muutoksia ja muuttaa rohkeat ajatuksemme todeksi. Lue lisää yrityksestä osoitteesta https://www.se.com/fi/fi/

Järjestelmäasiantuntijan roolissa kierrät eri kiinteistökohteita eteläisessä Suomessa käyttäen Schneider Electricin huoltoautoa. Toimenkuvaasi kuuluu Schneider Electricin ESMI-paloilmoitinjärjestelmien konfigurointiin, asennukseen, käyttöönottoon, huoltoon ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä asiakaskohteissa.

Työssä pääset näkemään monia erilaisia kohteita ja olet vuorovaikutuksessa asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa. Kohteet vaihtuvat lähes päivittäin, joten jos haet aidosti monipuolista työtä, jossa jokainen päivä on sopivassa määrin erilainen, on tässä työ juuri sinulle!

Jotta pääset tehokkaasti perehdytyksen kautta töihin kiinni, on sinulta hyvä löytyä jotain seuraavista:

-Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähkö- tai automaatioasentaja).
-Aikaisempaa kokemusta paloilmoitin-, kulunvalvonta- tai videovalvontajärjestelmien asennus ja ylläpitotöistä.
-Kiinnostusta oppia uusia teknologioita ja tekniikoita, erityisesti tietokoneella tehtävien järjestelmien ohjelmoinnista.
-Erinomaiset kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi.
-B-ajokortti.

Koska työssä yhdistyvät asiakaspalvelu ja vastuullisuus järjestelmien kriittisyyden vuoksi, olet luonteeltasi ulospäinsuuntautunut henkilö, joka nauttii liikkuvasta ja vaihtelevasta työstä sekä olet valmis ottamaan vastuuta tehtävistä, jotka sinulle annetaan.

Schneider Electric tarjoaa sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat ja asiantuntevat työkaverit sekä työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistöhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi eteenpäin yhä haasteellisimpiin tehtäviin.

Hakuaika tehtävään päättyy 24.10.2021, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten sivujemme kautta. Muistathan liittää hakemukseen CV:si. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, niin olethan yhteydessä Adeccon HR-konsultti Ilja Kuhmoseen sähköpostitse ilja.kuhmonen@adecco.fi tai puhelimitse numeroon 040 131 9139.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507072
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilja Kuhmonen (ilja.kuhmonen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: +358401319139
  • Sijainti: Espoo, Espoo, Helsinki, Vantaa