(Poistunut julkaisusta)

Esivalmistelija painoalalle Helsinkiin!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019
Toimenkuva
Etsimme painoalan asiakasyrityksellemme esivalmistelijaa Helsinkiin!

Työnkuvana ovat vaihtelevat tuotannon työt asiakkaamme painossa ja varsinkin esivalmisteluvaiheen työt. Painossa valmistetaan varsinkin etikettejä sekä tarroja. Haemme oma-aloitteista sekä kovan asenteen omaavaa työntekijää. Arvostamme myös joustavuutta, oppimishalukkuutta sekä valmiutta sitoutua asiakkaamme toimintaan. Jos olet vielä näppäräsorminen joukkuepelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta kokemusta ja tai koulutusta painoalalta. Eduksi katsotaan aiemmat kokemukset myös tuotannon töistä sekä soveltuvat muut tekniset koulutukset. Työssä pärjääminen edellyttää pesutason IT-osaamista. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista. Työhön järjestetään kattava perehdytys.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin 4 kk:n määräaikaisen työsuhteen. Tämän jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Sopii myös kesätyöksi. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja haastatteluja tehdään jo hakuajan puitteissa. Työtä tehdään asiakkaamme tiloissa Itä-Helsingissä. Työ on vaihtelevasti 2- tai 3-vuorotyötä (kesällä 2-vuoro). Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Esivalmistelija painoalalle Helsinkiin!”. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
4 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.04.2019 mennessä.