(Poistunut julkaisusta)

Esitysteknikko
Helsingin Musiikkitalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Esitysteknikko, tule meille töihin!

Musiikkitalon esitystekniikan tiimin tehtävänä on varmistaa, että konserteissa ja muissa tapahtumissa tekniikka toimii  ja että asiakkaamme saavat keskittyä itse tapahtumaan. Musiikkitalossa järjestetään niin klassisen ja kevyen musiikin konsertteja kuin suuria yritysjuhlia ja keskikokoisia seminaareja. Esitystekniikan palvelumme kattavat valo- ja visuaalisen suunnittelun, äänisuunnittelun ja erilaiset kuvatuotannot tallenteista suoriin verkkolähetyksiin. Suoria verkkolähetyksiä Musiikkitalosta tehdään yhdestä kolmeen viikossa ja televisiointeja yhdestä kahteen viikossa. 

​Etsimme esitystekniikan tiimiimme kahta esitysteknikkoa.
Tehtävään valittavilta henkilöiltä edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ääni-, valo- ja AV-tekniikan ja esitysteknisten tietoverkkojen tuntemusta. Etsimillämme henkilöillä on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, he ovat yhteistyökykyisiä, asiakaspalveluhenkisiä ja pystyvät toimimaan paineen alla. Emme pane pahaksemme, jos uusilla esitysteknikkoillamme on myös ripaus myyntihenkisyyttä. Lisäksi esitysteknikkomme ovat sinut toimisto-ohjelmien kanssa. 

Työkielinä ovat suomi ja englanti, joita tulevien esitystysteknikkojemme tulee osata puhua ja kirjoittaa hyvin. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kiinnostus musiikki- ja kulttuurielämää kohtaan.

Tarjolla on kaksi monipuolista tointa musiikkielämän näköalapaikalla, hyvät edut sekä ammattitaitoiset ja mahdottoman mukavat työtoverit.

Työsuhteet ovat  vakituisia ja työ on jaksotyötä.

Työt alkavat 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. 

Hakeminen
Hakemus palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@musiikkitalo.fi
Hakuaika päättyy perjantaina 30.8.2019 kello 12.00. 

Lisätiedot:
Helsingin Musiikkitalo Oy:n tuotantopäällikkö Antti Pylkkänen, puh. 020 707 0403
Puhelinaika: ma-ke 22.7. - 28.8. klo 8.00 - 10.00