(Poistunut julkaisusta)

Esiopetuksen opettaja
Tiianne Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Etsimme joukkoomme touhukasta

varhaiskasvatuksen opettajaa esiopettajan tehtäviin

Esiopetus toteutetaan 5-7-vuotiaiden ryhmässä. 

Esiopetusryhmään kuuluu tulevalla kaudella alle 10 lasta. Esiopetuksen toteutus tapahtuu osittain muun ryhmän kanssa yhdessä toteutettuna (5-7v.) pienryhmätyyppisesti. 

Työympäristö on kodinomainen miljöö, joka on suunniteltu toimivaksi juuri lapsia ajatellen. Luonto ympäristönä tarjoa meille päivittäin mahdollisuuksia laajentaa lasten oppimisen kokemuksia ja luontosuhteen muodostumista. Tiedekasvatus on arjessamme vahvasti mukana viikoittain. Tunnetaitoja harjoittelemme koko toimintakauden ajan säännöllisesti. Perheiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä koko toimintakauden ajan.

Päiväkotimme tarjoama työ sopii sinulle jos olet luonnonläheinen/ luonnossa viihtyvä, oma-aloitteinen ideanikkari, tykkäät suunnitella ja toteuttaa lasten kanssa hurjimmatkin suunnitelmat. Joustavakin saisit olla ja halu kehittää itseä työn ohessa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoiset työkaverit. Lisäksi tarjoamme työhön liittyvää lisäkoulutusta kauden tarpeen mukaisesti. Työsuhde toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus esiopettajan työstä.

Työ on mahdollista aloittaa myös muuna ajankohtana ja päivittäinen työaika on neuvoteltavissa. Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse  paivakoti.lilliputti@gmail.com tai puh. Tiina Ullgrén,  0400 624 246.