Esiopetuksen opettaja, Tiistilänraitin päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Päiväkodissamme vapautuu paikka iloiselle ja kehittämismyönteiselle eskariopelle. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, lämmintä ja sensitiivistä työotetta. Osaamista jakavassa työyhteisössämme korostuu keskustelevuus, joustavuus ja huumorintajuisuus. Rakennamme vahvuuksiemme varaan, tuemme toinen toisiamme ja pidämme yllä yhteistä hyvinvointiamme. Lämmöllä toivotamme sinut tervetulleeksi!

Aloitus ajankohta on sovittavissa touko-syyskuun välille. Esiopetuksesta vastaavalle verhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan erillinen esiopetuslisä 63,17e/kk

Tiistilänraitin päiväkodissa toimii viisi lapsiryhmää. Päiväkotimme sijaitsee Matinkylässä keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Työpaikan nimi: Tiistilänraitin päiväkoti
Työaika: 38h15min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440923
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo