(Poistunut julkaisusta)

Esimiesvastuullinen palvelupäällikkö HR-palveluihin
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Innovatiivisuus, asiakaslähtöisyys, yhteistyö, vastuullisuus. Näistä työ TietoAkselilla on tehty. Meillä työntekijät nostetaan täyteen potentiaaliinsa ja ymmärrämme yksilöllisen johtamisen tärkeyden.

UHY TietoAkselin Jyväskylän toimipisteelle on nyt haussa

Esimiesvastuullinen palvelupäällikkö HR-palveluihin

Miksi? Toiminnan kasvamisen vuoksi vahvistamme HR-palveluiden tiimiämme.

Mitä? Haemme esimiesvastuuseen palvelupäällikköä, joka on valmis työntämään kädet saveen. Luotsaat lämminhenkisesti ja tuloksellisesti palkkatiimiä eteenpäin. Asiakasrajapinta ei ole sinulle tuntematon ja olet valmis hyppäämään mukaan erilaisiin projekteihin. Osaat lukea tilannetta ja toimia sen mukaisesti. Sinulla on myös tietotaitoa palkanlaskennasta. Guru sinun ei palkanlaskennassa tai esimiestyössä tarvitse olla, vaan perehdytämme sinulle tarvittavan osaamisen.

Missä? Toimipaikkasi on Jyväskylän toimipisteellä Kolmikulmassa. Suurin osa tiimistäsi istuu ympärilläsi. Esimiestyö sisältää myös muilla toimipaikolla istuvien palkanlaskijoiden etäjohtamista. Lähiesimiestyö heidän kohdallaan vaatii myös matkustusvalmiutta.

Milloin? Tehtävä on avattu tiimin vahvistamiseksi, joten aloituspäivä on joustaa sinun tilanteesi mukaan.

Miten Jos etsit paikkaa välittömässä ja ystävällisessä työkulttuurissa missä saat olla oma itsesi ja pääset kasvamaan asiantuntijuudessasi, hae meille! Jos ilmoitus nostatti kysymyksiä ota yhteys sähköpostilla, facebookissa, Snapchatilla tai puhelimitse. Hr-palveluiden palvelutuotannon johtaja Mirjami Tervo antaa lisätietoja paikasta 16.5.2018 12:30-14:00 numerosta +358 10 3472 815

UHY TietoAkseli taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 110 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla. Käytössämme on muun muuassa ProCountor-, Mepco- jaa Lemonsoft-ohjelmistot.