(Poistunut julkaisusta)

Esimiestehtäviin Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Innostava esimies on avainasemassa työelämän onnistumisessa. Oletko sinä energinen tiiminvetäjä, joka osaa johtaa tiiminsä tavoitteisiinsa valmentavalla otteella ja omalla esimerkillään? Haaveiletko työskentelystä Aurinkorannikolla tavoitteellisessa työyhteisössä?

Barona on Aurinkorannikon suurin suomalaisia työllistävä yritys ja meillä on yli 250 työntekijää Fuengirolan keskustassa sijaitsevassa palvelukeskuksessamme. Hoidamme suomalaisten yritysten ydintoimintoja ulkoistettuna palveluna ja työtekijämme työskentelevät erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office-tehtävissä pääasiassa suomeksi, mutta myös ruotsiksi ja englanniksi. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä.

Mitä odotamme palvelukeskuksemme esimieheltä

Esimiestemme tärkein tehtävä on tulos- ja tehokkuustavoitteiden johtaminen valmentavaa otetta käyttäen. Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tarkempi tehtävän kuva riippuu tiimistä, jossa työskentelet. Toivomme sinulta kokemusta esimiestehtävistä ja aiempi kokemus contact center-ympäristöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme löytävämme henkilön, jolla on näyttöjä oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista.

Ennen kaikkea haemme kuitenkin sitä tyyppiä, joka uskaltaa hieman heittäytyä ja pohtia tarvittaessa aina yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja. Välillä tilanteet saattavat vaatia paineensietokykyä ja hyvä organisointitaito on ensiarvoisen tärkeää.

Esimiehenä työskentelet kokoaikaisesti, 39h/vko ja työvuorot voivat sijoittua maanantaista lauantaihin klo 7-18 välille. Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka, jonka lisäksi maksamme suoritepalkkiota niin tiimin tuloksista, kuin myös henkilökohtaisista onnistumisista.

Miksi Baronalle Fuengirolaan?

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä työyhteisössä ja osana esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi ja kehittymään työssäsi. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä aikaansaavat ja mukavat työkaverit alallaan tunnetun työnantajan palveluksessa.

Parasta työntekijöidemme mielestä meillä työskentelyssä on yhteisöllinen ilmapiiri ja mahtavat kollegat sekä viihtyisät työtilat. Lisäksi kehuja tulee luotettavuudesta sekä työntekijöiden työhyvinvointiin panostamisesta. Järjestämme työntekijöillemme yhteistä virkistystoimintaa rantapilateksesta karting-autoiluun ja E-sports turnauksista museovierailuihin ja vaellusretkiin.

Miten tästä etenemme?

Tunnistitko kuvauksesta itsesi ja uskot, että sinulla olisi annettavaa työyhteisöllemme? Jätä avoin hakemus esimiestyöhön sivujemme kautta ja kerro millaiset suunnitelmat ja aikataulu sinulla olisi Espanjassa työskentelyyn liittyen.

Lisätietoa asiakaspalvelukeskuksessa työskentelystä löydät täältä: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/

Voit tulla myös keskustelemaan työtehtävästä ja rekrytointiprosessistamme chattiimme arkisin osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/fuengirola/

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen arkisin numerosta 040 83 82 804.