(Poistunut julkaisusta)

Esimieskoulutus 2018
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Hei ravintola-alan työntekijä, onko sinun aika astua astetta suurempiin saappaisiin ja valmistua VUOROESIMIEHEKSI? Hae mukaan Opteamin, HOK-Elannon sekä Omnian kanssa toteutettavaan ESIMIESKOULUTUKSEEN, jossa valmistut Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkintoon.

Oppiminen tapahtuu ensisijaisesti työssäoppimisena käytännön kautta nimetyssä HOK-Elannon ravintolassa pääkaupunkiseudulla. Lisäksi istahdat koulun penkille kahtena iltana kuukaudessa Espoon Omniassa. Kevään koittaessa pääset laittamaan esimiesosaamisesi heti käytäntöön ja sinua odottaa taattu kesäpesti tositoimissa kokoaikaisesti, vuoropäällikön tai -mestarin edellä mainitussa ravintolassa. Koulutus antaa sinulle valmiuden hoitaa majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen työhön sisältyvät tehtävät niin operatiivisten taustatöiden, esimiestyön, myynti- ja markkinointitehtävien kuin asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamisen osalta. Käytännön harjoittelu ja opintojen aikataulu räätälöidään sopivaksi juuri sinulle. Palkkaus määräytyy MaRa TES:n mukaisesti ja tässä huomioidaan työkokemusvuotesi ravintola-alalla. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta muuttavia asuntoasioissa.

Esimieskoulutus on sinua varten, jos:

  • Olet motivoitunut ja eteenpäin pyrkivä osaaja
  • Puhut sujuvasti suomea
  • Sinulla on vähintään 1 vuoden kokemus à la carte-/anniskeluravintolasta salin, keittiön tai baarin puolelta

Tärkeää tietoa:

  • Alkaa keskiviikkona 12.9.2018 klo. 14:00
  • Opinnoissa on 18 lähipäivää, jotka toteutuvat keskiviikkoisin pääosin klo 16:15-20:15, syksyn 2018 ja kevään 2019 aikana
  • Opintoja on keskimäärin kaksi iltaa kuukaudessa

Koulutuksen jälkeen valmistut Majoitus- ja ravitsemisalan esimieheksi keväällä 2019. Valmistuttuasi kanssasi tehdään kokoaikainen työsopimus kesäksi 2019 HOK-Elannon ravintolaan vuoroesimiestehtäviin, missä pääset heti tosi toimiin!

Maksu valmistavasta koulutuksesta 350€. Valmistuneilla opiskelijoilla on mahdollisuus hakea aikuiskoulutusrahaston stipendiä valmistuttuaan (www.koulutusrahasto.fi). Stipendi on suuruudeltaan 395€-456 €, riippuen aikaisemmasta koulutuksesta.

Hae mukaan mahdollisimman pian ja olet askeleen lähempänä Vuoroesimiestutkintoa!

Lisätietoja koulutuksesta antaa Opteamilta Kirsi Nygård, puh. +358 4578 815 086, kirsi.nygard@opteam.fi.

Edellytykset työnsaannille: Työkokemus 1-3v
Eduksi luettavat asiat: Itsenäinen työote, Yhteistyöhenkisyys