(Poistunut julkaisusta)

Esimiesharjoittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

SBH-konserniin kuuluvat Lottex Oy sekä Eventio Oy, jonka omistavat 10 yleishyödyllistä yhdistystä. Konsernin päätuotteita ovat mm. Bingoon.fi -pelipalvelu sekä valtakunnalliset arpajaiset. Konserni myös valmistaa ja myy bingo- sekä arpajaistuotteita. A-Lottex Oy on keskittynyt valtakunnallisiin arpajaisiin, kuten Lumilyhty- ja Urheilun Unelma-Arpa. Eventio Oy tuottaa varaus- ja lipunmyyntipalveluita eri tapahtumiin.

Toiminnan päämääränä on tuottaa tehokkaita varainhankintatuotteita yli 20 edunsaajaliitolle, kuten Suomen Olympiakomitealle, Suomen Urheiluliitolle, Voimisteluliitolle, Hiihtoliitolle, Lentopalloliitolle sekä valtavalle määrälle seuroja ja muita yhteisöjä - konserni on tulouttanut edunsaajaliitoilleen jo yli 10 000 000 euroa. www.sbh.fi/

Oletko myyntikokemuksella varustettu, esimiestoiminnasta aidosti kiinnostunut tekijä ja arvostat mahdollisuuksia kehittyä ja edetä urallasi?

Haemme SBH-konsernille tuloshakuisia ESIMIESHARJOITTELIJOITA Joensuuhun perustettavaan myyntitoimistoon.

Tehtävässäsi tulet olemaan avainasemassa luomassa asiakkaille ja alaisillesi lisäarvoa omalla panoksellasi samalla edistäen suomalaista nuorisourheilua. Työtehtävät pitävät sisällään yrityksen palveluiden ja tuotteiden B2C-myyntiä kuluttajille puhelimitse sekä oman tiimin ja vuoron johtamista, mm. työntekijöiden myyntipuheluiden läpikäymistä ja lisäkoulutuksen pitämistä sitä tarvitseville henkilöille. 

Esimiesharjoittelijana työtehtäviisi lukeutuu myös työntekijöiden kuukausi- ja viikkopalaverien suunnittelu sekä toteutus, raporttien täyttö, myyntilukujen seuraaminen ja niiden analysointi. Keskiössä on halu kehittyä ja yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Mihin asti – sen päätät tekemiselläsi sinä itse! Motivaatio, oikea arvomaailma ja myynnillinen asenne ovat keskiössä.

Hakijoilta edellytetään kokemusta myyntityöstä, yrityksen arvomaailmaan sopeutuvaa näkemystä sekä järjestelmällisyyttä ja tulosnälkäisyyttä - kokemus esimiestyöstä ei ole edellytys. Vastapainoksi SBH tarjoaa loistavat puitteet työssä menestymiseen, hyvän tiimin sekä aidot mahdollisuudet kehittyä ja edetä. Omalla aktiivisuudellasi pääset olemaan keskeinen osa yritystä ja sen toimintojen kehittymistä. Työntekijöitä kannustetaan kohti tulosta ja palkitaan tavoitteiden saavuttamisesta erilaisten kilpailuiden ja palkintojen muodossa.

Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. Tehtävään valitut aloittavat työt antamalla myyntinäytöt koulutusjaksolla, joka suoritetaan Sporttitalossa Helsingissä. Koulutusjakso on palkallinen ja kestää osaamisestasi riippuen 1-2 kk, järjestämme tarvittaessa majoituksen koulutuksen ajaksi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.