(Poistunut julkaisusta)

Esimiesharjoittelija Kahvila Hyrylään
Kahvila Hyrylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Koetko hyvän palvelun kunnia-asiaksesi? Onko sinulla intohimoa oppia johtamaan vuorossasi tiimiäsi huippusuorituksiin, mutta et ole vielä löytänyt oikeaa väylää haaveidesi toteuttamiseen? Oletko yrittäjäasenteella varusteltu jämpti henkilö, joka ei epäröi tarttua toimeen tarpeen vaatiessa? Kaipaatko monipuolisia työtehtäviä, joiden parissa et taatusti kyllästy? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme Kahvila Hyrylän palkallinen esimiesharjoittelija - tulevaisuuden esimies

Vastuualueesi

Työssäsi osallistut kaikkiin Kahvila Hyrylän työtehtäviin aina asiakaspalvelusta kahvilatuotteiden valmistuksen kautta tilojen siistinä pitämiseen. Samalla tutustut esimiehen koko tehtäväkenttään ja pystyt ottamaan lisää vastuuta hallinnollisista taustatöistä, kuten tilitysten ja tilausten teosta osaamisesi karttuessa.

Toimipiste on uniikki ja se muistuttaa historiansa vuoksi huoltamoa: Se on ollut osa Shell Helmisimpukkaa. Nykyään se toimii vuorokauden jokaisena tuntina auki olevana kahvilana, jossa asiakkaita hemmotellaan kahvila- ja autojenpesupalveluilla, ja josta asiakkaat löytävät jännitystä elämään tuovat veikkauksen ja RAY:n tuotteet.

Kahvila Hyrylän esimiesharjoittelijana kasvat päivä päivältä itsenäisemmäksi esimieheksi. Tavoitteena onkin, että jo pian vastaat omatoimisesti vuorossasi toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta. Työsi pääpaino on päivittäisessä asiakaspalvelu – ja myyntityössä, jota esimiehen muut tehtävät maustavat sopivasti. Oppimismatkallasi tukenasi ovat osaavat ravintola-alan osaajat ja sinulta löytyy aito into ja halu oppia uutta! Näistä aineksista koostuu onnistunut tie oppimisen kautta esimiehen saappaisiin!

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy aurinkoinen ja joustava asenne työtekoon sekä ennen kaikkea motivaatiota ja intoa oppia uutta ja kehittää itseäsi. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta liikenneasemalta, kahvilasta tai monipuolisia tuotteita myyvästä kioskista työskentelystä. Lisäksi katsomme ravintola-alan tai kaupallisen koulutuksen/kokemuksen sekä esimieskokemuksen ehdottomasti eduksesi, mutta emme näitä Sinulta vaadi, sillä työtehtävät ja esimiestyön rutiinit opetamme työtä tehdessämme. Eniten odotamme sitä Oikeaa Asennetta - Reipasta työotetta ja aitoa asiakaspalvelunäkemystä!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ohituskaistan kohti vastuullisia ja vaativia päällikön töitä. Työ Kahvila Hyrylässä on mielenkiintoista ja monipuolista. Lisäksi pakettiin kuuluvat Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työ on kolmivuorotyötä ja työsuhde on määräaikainen, äitiysloman sijaisuus, arvioitu kesto 1 vuosi. Työ alkaa tammikuussa. Koska olet tärkeä osa tiimiämme, neuvottelemme kanssasi reilun palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko?

Mikäli työ kuulostaa juuri sinun jutultasi, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi heti linkin kautta. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.