(Poistunut julkaisusta)

Esimies
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Haemme nyt sinua aktiivinen ja iloinen

ESIMIES

kolmen hengen tiimin jäseneksi edellisen siirtyessä talon sisällä uusiin saappaisiin.

Olemme integraatioiden ja API-hallinnan liiketoiminnassa esimiespalvelutiimi noin 130 tiimiläiselle, jotka saavat päivittäistyössä itse valita esimiehensä. Yksikössä työskentelee integraatio-, API- ja IoT-ammattilaisia kehittäjistä arkkitehteihin ja projektipäälliköihin.

Tässä roolissa olet 100% esimies eli hoidat monipuolisia henkilöesimiehen vastuita laidasta laitaan, palkitsemisesta varhaiseen välittämiseen ja hallinnollisiin asioihin. Varmistat, että asiantuntijat saavat tarvitsemansa tuen tehtävissään ja että yhteisen tekemisen suunta on liiketoimintalinjausten mukainen. Tehtäväpaletissasi ovat mm. kehityskeskustelut, osaamisen kehittäminen, resursointi, rekrytointi ja oppilaitosyhteistyö sekä näiden palveluiden aktiivinen kehittäminen, jotta ne vastaavat henkilöstön ja liiketoiminnan tarpeisiin. Apunasi ja tukenasi näissä tehtävissä toimivat liiketoiminnan johtoryhmä ja HR. Henkilöstön päivittäisestä työnohjauksesta vastaavat projekti- ja palvelupäälliköt.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta henkilöesimiehenä toimimisesta. Olet ehkä koodannut tai konffannut joskus työksesi ja tuot tiimiimme teknisen ymmärryksesi. Uskot yhdessä tekemiseen ja avoimeen kommunikointiin, ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vaikuttamistaidot. Haluat olla tukemassa tiimien työmenetelmiä ketterään suuntaan. Seuraat henkilöstön arkea, asetat tavoitteita ja autat heitä menestymään valmentavalla otteella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää esimiesosaamistasi monipuolisissa tilanteissa. Digia on kannattavasti kasvava ohjelmistoalan yritys, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Saat tietenkin erittäin mukavat kollegat ja mahtavan työyhteisön ympärillesi, mutta myös joustavat työajat, kattavat työsuhde-edut ja monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.

Hae tehtävään 15.5.2019 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi meille itsestäsi, tehtävään kohdentuvasta työkokemuksestasi ja miksi esimiestyö kiinnostaa sinua. Lisätietoja tehtävästä kertoo Jaana Marin, p. 050 448 8007. Tavoitat Jaanan parhaiten pe 3.5. klo 15-16 tai ke 8.5. klo 9-10. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com