(Poistunut julkaisusta)

Esimies
Efectivo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Asiakkaamme koko Uudellamaalla huhuilevat ammattitaitoisten ravintolaesimiesten perään. Monen asiakkaamme yritystoiminta sijaitsee laajasti Uudellamaalla, mm. golfklubien yhteydessä, Sipoossa, cateringtapahtumissa. Tarjolla on myös kesätyö Inkoossa, josta löytyy myös majoitus koko kesäksi. 

Ajokortti ja mahdollisuus omaan autoon on edellä mainituissa välttämättömyys.

 

Lisäksi asiakkaitamme ovat useat ravintolat Helsingissä sekä pääkaupunkiseudulla. Palvelemme niin a la carte-ravintoloita, tapahtumia ja tilaisuuksia järjestäviä yrityksiä, kuin vierasvenesataman rentoa kesäravintolaa. Kaikkia asiakkaitamme yhdistää se, että työympäristö on muuttuva ja hektinen ja toivottavasti kesä tuo myös positiivista kiirettä. 

 

Esimiehiltä odotamme laajasti kokemusta esimiestyöstä, sekä hallinnollisesta työstä että ihmisten ja vuorojen johtamisesta. Tärkeää on kyky ymmärtää yrityksen etua ja samalla tasapainoilla niin, että henksulla on aina hyvä meininki. 

 

Ymmärrät tunnuslukuja ja kykenet tekemään päätöksiä lukuihin nojaten. Sinulle koko kuvan hahmottaminen on tuttua, ja työmoraalisi on järkkymätön. Johdat joukkojasi edestäpäin, osallistut siis vahvasti päivittäisiin rutiineihin toimistotöiden lisäksi. Ymmärrät olevasi esimerkki, johon peilataan omia onnistumisia ja heikkouksia. Näet itsesi valmentajana, joka saa joukoistaan irti parhaimman joka päivä. Sinun suustasi ei koskaan kuule ”ei ole mun homma”, eikä sormesi mene suuhun, vaikka tilanteet muuttuvat nopeasti, eikä aina suuntaan johon toivoisit. 

 

Koet esimiestyön ihanaksi, haasteineen kaikkineen. Haluat kehittyä ja onnistua työssäsi ja tiedät että vain taivas on rajana kun etenet kohti yhä vastuullisempia tehtäviä. Kunnianhimoinen, tavoitteellinen, oikeudenmukainen, reilu ja luotettava, näitä ominaisuuksia arvostamme!

 

Jos edellä mainittu kuvasi mielestäsi sinua, ja todisteeksi sinulla on näyttää vakuuttava cv ja ihastusta herättävät työtodistukset, saatat olla passeli tyyppi asiakasyrityksillemme. 

Odotamme avointa ja ajan tasalla olevaa cv:tä osoitteeseen hakemukset@efectivo.fi, kirjoita otsikkoon ”Esimies”.